美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

I want to take the collagen drink. Any recommendation?
I had the Menard before, it seems like it didn't work for me.
;-)

禁止訪問

複式洋房

I've not yet tried those collagen in bottle, is it more better than those in power form?

Now I 'm drinking the collagen powder (which mix with warm water), CUPAL (buy from Mannings), I don't know how long should I keep to drink?
Is anyone trying that and do you feed good?

子爵府

陪月勳章

其實有冇人試過有效? 難唔難飲ga?

男爵府

環保接龍勳章

I have tried HxO before for a whole box...10 bottles but it really doesn't work for me.....the taste like juice/soft drink.

原帖由 MaMa2008 於 11-1-12 06:07 發表
其實有冇人試過有效? 難唔難飲ga?

大宅

我都想知有無人試過Fancl Tense Up? 我好想試因佢講到好好, 但我無朋友真係試過??? 所以唔敢買住????

大宅

原帖由 蔚蔚媽咪 於 11-1-12 12:09 發表
我都想知有無人試過Fancl Tense Up? 我好想試因佢講到好好, 但我無朋友真係試過??? 所以唔敢買住????

我有啲朋友試過話好好,皮膚真係靚咗。
我自己試左一盒delux tense up,就好似無乜特別,可能未咁快有效吧,不過我都係無繼續買。

子爵府

陪月勳章

其實我自己有少少抗拒飲呢d嘢, 好似好奇怪咁, 而且身邊冇朋友試過, 所以一直都冇買 (雖然我都好貪靚)

大宅

Fancl 絕對值
新配方雖然貴,但真係好好
我飲咗大概第十多日就見到效果

公爵府

升級版我都有買,不過我又唔覺得好左,
但就貴左好多.......
以前買舊嗰隻,飲左兩個禮拜就見效,
依家反而飲左成個月都冇乜效!
原帖由 nnaa 於 11-1-12 22:41 發表
Fancl 絕對值

大宅

how much us the old and new one ah??

原帖由 siuling0119 於 11-1-13 11:06 發表
升級版我都有買,不過我又唔覺得好左,
但就貴左好多.......
以前買舊嗰隻,飲左兩個禮拜就見效,
依家反而飲左成個月都冇乜效!

子爵府

我試過regene嘅骨膠原, 可能平啦, 大約$13/1枝, 似堤子汁, 我覺得冇乜用.

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我飲明冶,飲左覺得塊面冇甘乾.

公爵府

舊嘅一盒$298,新嘅$330
舊嘅六盒以上$268,新嘅六盒以上$290
原帖由 bloveb 於 11-1-13 12:06 發表
how much us the old and new one ah??

大宅

想請問點好????

我好想試, 但係都幾貴, 如果真係有效嘅都值得!!!

另Sammi個隻, 我都有興趣, 有無人試過呀????

我想係呢兩隻揀一隻????

原帖由 nnaa 於 11-1-12 22:41 發表
Fancl 絕對值

公爵府

如果講口碑,fancl多人讃d.........
不過都好睇人....有d人吸收得好d,有d人就麻麻~~~
原帖由 蔚蔚媽咪 於 11-1-15 16:26 發表
想請問點好????

我好想試, 但係都幾貴, 如果真係有效嘅都值得!!!

另Sammi個隻, 我都有興趣, 有無人試過呀????

我想係呢兩隻揀一隻????

...

子爵府

陪月勳章

剛剛睇到段新聞 :骨膠原產品被斥搵笨「能進入皮膚和血管的東西會被列作藥物」, 咁fancl嗰d係咩嘢骨膠原...

http://hk.apple.nextmedia.com/te ... amp;art_id=14876603

公爵府

回復 17# MaMa2008 的帖子

我睇左篇報道,不過過呢篇講緊嘅係搽嗰d護膚品,唔係飲嗰d!

複式洋房

FANCL Tense Up, 我由第一代開始飲,真的work呀!上年試左H2O 8000...真係麻麻,最後都要飲番Tense UP.

大宅

Hi Iwannei

可唔可以講啲好處我聽呀???

同埋你本身皮膚有無問題架? 我自己就唔多好, 所以想改善下

原帖由 lwannei 於 11-1-24 01:14 發表
FANCL Tense Up, 我由第一代開始飲,真的work呀!上年試左H2O 8000...真係麻麻,最後都要飲番Tense UP.

首頁

尾頁

跳至