夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

如果女方有婚外情, 男方提出離婚, 但雙方都不想要子女的撫養權, 因女方新男友不想要, 男方也覺得沒有能力獨力照顧子女, 那麼離婚後子女的撫養權會怎樣安排?

PS 不是我的問題, 我是幫人問的, 請不要圍攻我

Thanks

namling  呢d人渣唔好同佢做朋友喇,應該鬧爆佢,親生骨肉都唔理,d小朋友真慘好無姑  發表於 11-8-25 01:06

男爵府

呢對父母好衰, 好自私. :;pppp: :;pppp: 揾社工幫手, 交保良局或者社署既寄養家庭. 詳細要問社工, 我都吾清楚.

公爵府

呢D咁O既男人- 咁小家, 係愛個女人就唔應該介意. 睇佢都唔慌鍾意得個女人去邊
呢D咁O既女人- 新男友重要過你自己個仔咩? 你新男友一定同你一生一世咩??

原帖由 nobodyhome 於 11-1-13 09:19 發表
因女方新男友不想要

子爵府

咪就係,呢對姦夫淫婦,不知所謂
原帖由 milk323 於 11-1-13 11:22 發表
呢D咁O既男人- 咁小家, 係愛個女人就唔應該介意. 睇佢都唔慌鍾意得個女人去邊
呢D咁O既女人- 新男友重要過你自己個仔咩? 你新男友一定同你一生一世咩??

...

大宅

唉,無言,只係覺得個小朋友好可憐

如果對男女係我朋友,我會絕交

(純粹個人意見 )

等待驗證會員

好自私> < 要個細路受苦....
生黎做咩呀咁

珍珠宮

畀面勳章

自私........可憐小朋友有d咁既父母

男爵府

畀面勳章

不知所謂的女人, 鬼唔望佢不久被新男友撇!小朋友好可憐

公爵府

hashtag影視迷勳章

其實爸爸係驚無能力照顧小朋友, 咁可照要撫養權, 但要女方給善養費囉.

男爵府

希望個女人快d比人飛, 仲有, 鬼唔望佢個仔唔認佢做阿媽, 等呢個淫婦無男人無親人. 哈哈!

民房

女方都唔要,男方一定要最多食少D

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

係咪可以伸請宗援呢 ?
個小朋友咪無咁慘

子爵府

個ar ma就實係賤到不得了,寧願佢5要好過第時個細路俾人當沙包打~個老豆都自私1句沒有能力就5要,咁多年無感情既咩,5係龐物係仔女ar~個老豆弧兒來架?無親戚可以間中幫下手架~2個都係人渣~點可以咁樣對自己d仔女,鬼5望呢2條賤人以後無得生~可憐d細路5知會去邊,身邊無個親人,俾人蝦....5好話幫,連聽都未必有人聽~真係嬲到1路喊1路閙呢2係賤人~

大宅

如果照顧有困難, 我知保良局可以代為照顧, 假日就接小朋友返屋企, 起碼大機構照顧週到, 好過俾人當人球呀!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

想問小朋友幾大??

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

應該小朋友嘅親戚都可以申請個監管權喎, 例如有無姨姨, 麻麻呀?...
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

2個人都咁自私,當初做乜要生bb?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

小朋友好無辜...
原帖由 三順 於 11-1-13 19:24 發表
2個人都咁自私,當初做乜要生bb?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

依d甘既父母唔死都冇用啦!!!!
個老豆話冇能力養,可以申請綜援架!!佢根本覺得小朋友阻住佢!!
個呀媽真係好快d死,出街睇車呀!!小心收尾果幾年呀!!

珍珠宮

好媽媽勳章

父母唔要, 老人家應該唔捨得掛? 會唔會有公公婆婆, 爺爺麻麻會肯揍?
冇家人要, 應該會送佢去保良局做孤兒
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

首頁

尾頁

跳至