跳至

首頁

尾頁

複式洋房

收到份表,不過係SAMPLE?係咪照住佢提供既中心(于良發小學)即時係中心度填表?如果係甘要帶咩呀?

甘選3間可以不受網限制既,係咪填晒佢,之後下半部填本區既,要填幾多間?
請指教,收到份表好似空白左甘個腦

唔該

大宅

去年的經驗是,所有都是填學校的代號,不是直接填學校名,第一部份是可以跨區的,若妳有心儀的學校(即在第一輪直接交返該學校個間),今次的首選最好就填番個間,萬一大抽獎都無呢間學校,到時都可以去叩門,而第二部份就填本區的學校。

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

AESON,

叻喎, 今年有經驗分享, 我比十個叻你...

你小朋友讀成點呀?

大宅

原帖由 mrs.so 於 11-1-13 14:15 發表
AESON,

叻喎, 今年有經驗分享, 我比十個叻你...

你小朋友讀成點呀?

mrs. so,
嘻! 妳咪笑我啦,我上年都多得妳們幫忙啫,咁幫吓人都唔係問題,如果我有咩答錯,記得更正我呀,講錯比綱友知就唔好啦。

我小朋友讀得都ok, 不過好似考試都考得幾密吓,不過都好迫吓我小朋友溫書。

男爵府

原帖由 tobemum11 於 11-1-13 10:10 發表
收到份表,不過係SAMPLE?係咪照住佢提供既中心(于良發小學)即時係中心度填表?如果係甘要帶咩呀?

甘選3間可以不受網限制既,係咪填晒佢,之後下半部填本區既,要填幾多間?
請指教,收到份表好似空白左甘個腦

唔該 ...
跨區唔晒填晒架!! 只填你最心儀個間就可以了!!

複式洋房

唔該晒甘多位
不過我想問回解頭部份只填一間,唔填晒3間??唔係機會大d咩

其實佢好似係抽頭左誇區先架嗎?跟住如果唔受網限制既3個選擇都抽唔到先去下半部抽架嗎,係咪呀??

定係我誇區同網內頭3選擇唔可以重覆?

死啦,之前聽講座就鬼甘清楚,家下殺到埋身就胡呢胡途,點算
唔該甘多位過來人不如講解下,真唔好意思,唔該晒

大宅

回復 4# mrs.so 的帖子

Mrs.so

我兒子是式合活動教學的學校我選了以下學校,

曾梅千禧學校
基督教粉嶺神召會小學
香海正覺蓮社佛教正慧小學
李志達紀念學校

另外以下想請教如何排位,因80區今年又可選大埔學校但是我又唔想佢去咁遠返學請幫忙一下

上水惠州公立學校
石湖墟公立學校
東華三院馬錦燦紀念小學
東華三院港九電器商聯會小學
香海正覺蓮社佛教陳式宏學校
聖公會榮真小學
鳳溪第一小學
鳳溪創新小學

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

ching.bb

我想問下, 你甲部是否填以下四間, 其中三間?

我兒子是式合活動教學的學校我選了以下學校,

曾梅千禧學校
基督教粉嶺神召會小學
香海正覺蓮社佛教正慧小學
李志達紀念學校

我個人喜歡

1&2. 上水惠州公立學校 (我喜歡惠州夠實在, 校懂會著壬以學生為本, 朋友女女讀緊小三, 非常滿意)

1&2. 聖公會榮真小學 (我喜歡榮真係老字號, 不賣弄)
3.東華三院馬錦燦紀念
小學 (近年冒起新校, 派位成績預期理想)
4.東華三院港九電器商聯會
小學 (只係比下面地點較優勝)
其餘點排我無咩意見...
石湖墟公立學校
香海正覺蓮社佛教陳式宏學校
鳳溪第一
小學
鳳溪創新
小學 (唔喜歡以電腦為主, 我較喜歡抄寫)

大宅

回復 1# mrs.so 的帖子

Mrs.so

甲部我只填

曾梅千禧學校

首頁

尾頁

跳至