自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日marriott hotel既sales打嚟, 話有一個1.5hrs簡介會+小食(免費), 聽完之後仲有禮物(完全唔駛買任何野就可以攞), 好似有4樣揀, 其中一樣係超市$100 coupon x8張(我揀咗呢樣), 另一樣好似係咩免找消費額$1000, 又有酒店住宿etc.

有冇人收到同類電話? 我驚俾人呃呀!!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

呢樣野幾年架喇wor......$800算係咁啦
你夠定力既隨便去, 我去左2次都無事

原帖由 ilovebabybaby 於 11-1-24 05:18 PM 發表
今日marriott hotel既sales打嚟, 話有一個1.5hrs簡介會+小食(免費), 聽完之後仲有禮物(完全唔駛買任何野就可以攞), 好似有4樣揀, 其中一樣係超市$100 coupon x8張(我揀咗呢樣), 另一樣好似係咩免找消費額$1000, 又有 ...

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

去到會有D咩做??點解要定力??

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

it's marriott vacation club....

~~~O猪 ma要生个健健康康既白白猪 :P~~~
~~go go go~~

男爵府

我去過,真係有百Xcoupon如有,我想日日有得去

大宅

回復 2# Charlotte_mom 的帖子

咁你今次有冇收到電話?

係咪要氹我買咩咁呀?

我冇錢, 一定夠定力~~

大宅

原帖由 minka 於 11-1-24 17:30 發表
我去過,真係有百Xcoupon如有,我想日日有得去

值得去嗎? 喺times square....but我住n.t.

我諗住拎coupon最無後顧之憂, 拎咩現金卷食buffet/住酒店, 我驚到我book位時佢話full~
qqsasa 該用戶已被刪除

伯爵府

+3金熱血 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

即係出席就有coupon送?咁出門之前放低哂d credit card,cash,提款卡係屋企, 只係帶張8達通去,係咪會定d?

男爵府

回復 1# ilovebabybaby 的帖子

攞超市coupon 啦
食buffet credit card 都有折

值唔值得去,我去食下cake, 聽下講座
佢地又有人幫我湊bb
2-3個鍾 賺左700蚊coupon

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

程序係咁:
去到, 坐低, 有d refershment食下飲下, 有個sales黎打下招呼傾下計, 然後儲齊人就入大房一齊睇video, 睇完就1個sales夾一pair, 坐低"傾"下個計劃, 你可以大方話唔岩, 唔鐘意, 唔想一次過pay咁大舊錢, 或者唔鐘意個集團之類, 最後sales一定洗出一招"今日manager私人醒最低價", 你企硬話約左人夠鐘走, 佢唔會夾住你唔俾走既.....
(拿! 定力唔夠唔關我事 )

原帖由 minka 於 11-1-24 05:41 PM 發表
攞超市coupon 啦
食buffet credit card 都有折

值唔值得去,我去食下cake, 聽下講座
佢地又有人幫我湊bb
2-3個鍾 賺左700蚊coupon

水晶宮

好似好好玩咁~~~

大宅

琴晚返去同c6講, 佢話要聽talk一定唔去~

btw, 前幾年我試過帝京送既free dinner buffet(2位), 當時真係好free冇人sell野冇人煩住你, 食完之後個經理只係問我地對個buffet有咩意見, 我地淨係話幾好幾滿意就走得~

公爵府

我都有去過,佢地推銷Marriott Vacation Club,攞咗唔記得$600定$800 sogo coupon就走,不過我覺得都幾煩架,搞咗成個星期日朝早!值唔值就見人見智囉!我同老公都覺得太太太太太煩,有錢比都係咁話,所以之後又收到幾個這類promote既電話都唔會再去!

公爵府

原帖由 Charlotte_mom 於 11-1-24 17:50 發表
程序係咁:
去到, 坐低, 有d refershment食下飲下, 有個sales黎打下招呼傾下計, 然後儲齊人就入大房一齊睇video, 睇完就1個sales夾一pair, 坐低"傾"下個計劃, 你可以大方話唔岩, 唔鐘意, 唔想一次過pay咁大舊錢, 或者 ...

係呀!同我當時既情況一樣,佢地無比面色你睇咩?Serve我地那個sale就有少少唔高慶囉!不過個口就成日都話唔係迫我地咁咁咁。不過出席時就當你上賓,走時就無人理,仲要比coupon時個態度有少少好似覺得我地好貪心咁!所以真係無下次!

伯爵府

樓主係咪講緊今個星期六或日的, 我之前都收過電話, 仲初步答應咗會出席, 不過老公話實係扼人. 頭先再打嚟 CONFIRM, 我話咗我得閒, 佢話二月都有, 到時再搵我喎. 我係咪應該直接同佢講我唔會去聽呢. 其實之前都已經收咗佢一大本 COUPON 了.

大宅

原帖由 chanwendy 於 11-1-25 14:33 發表
樓主係咪講緊今個星期六或日的, 我之前都收過電話, 仲初步答應咗會出席, 不過老公話實係扼人. 頭先再打嚟 CONFIRM, 我話咗我得閒, 佢話二月都有, 到時再搵我喎. 我係咪應該直接同佢講我唔會去聽呢. 其實之前都已經 ...

星期六日好似係有, 不過我初時book咗星期四晚去, 因為六日我要湊仔~

嗰晚同老公講, 佢話要聽talk就一定唔去, 所以第二日我打番電話同佢地講cancel, 接電話嗰個都好nice, 即時用電腦check我個record然後cancelled, 話下次再約過, 我話唔駛喇因為老公冇興趣, 個sales都好好就收線lu~

如果你決定唔去, 咪話老公冇興趣囉, 因為要兩公婆一齊出席先有gift~

首頁

尾頁

跳至