自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

你快D同你個客戶講,BK媽媽好討厭佢!!!!

廣告好似隻 X極佢都唔死,跟住晒,好鬼煩,影響晒上BK既心情!

:pint:  :hammer:  :sm:  :wave:  :lalala:  :mrgreen:  :chair:  :fighting1:  :ranting:  :tongue:  :weapon:  :adore:  :giveup:  :sleep:  :party:  :verycold:

侯爵府

係廣告就有經濟效益,同版主講係冇用的.
你可以諗辦法block咗佢,或者學吓視若無睹. good luck

大宅

好媽媽勳章

回復 2# 萬年船 的帖子

我都做廣告依行(以前),佢咁樣來賣個廣告,只有反效果,可以轉另一種形式痲.討厭的是,死唔去麻.
:pint:  :hammer:  :sm:  :wave:  :lalala:  :mrgreen:  :chair:  :fighting1:  :ranting:  :tongue:  :weapon:  :adore:  :giveup:  :sleep:  :party:  :verycold:

侯爵府

回覆 3# sanlocama 的文章

唔知係咪競爭對手的倒米行動 :lol

大宅

好媽媽勳章

回復 4# 萬年船 的帖子

當然唔係啦,我無做10年LA,就算係以前,我係做化粧品為主.
不過,你唔覺真係令人好煩嗎???
而且之前都見有其他人都講,我已忍左好耐,上少左BK啦!
唔知幾時先完.
討厭!!!!!

侯爵府

回覆 5# sanlocama 的文章

of course 煩.
所以我咪blcok晒佢囉.
本來只block奶粉,後來順手block埋其他

大宅

好媽媽勳章

請問點BLOCK??? X左佢,佢都死唔去.

原帖由 萬年船 於 11-1-24 21:56 發表
of course 煩.
所以我咪blcok晒佢囉.
本來只block奶粉,後來順手block埋其他

侯爵府

回覆 7# sanlocama 的帖子

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... 8576&extra=page%3D1
16/f

你可以安裝其他browser嗎?
如有需要咪pm我囉

大宅

好媽媽勳章

THANK!!但都係唔知點裝???

原帖由 萬年船 於 11-1-24 22:03 發表
http://forum.baby-kingdom.com/vi ... 8576&extra=page%3D1
16/f

你可以安裝其他browser嗎?
如有需要咪pm我囉

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係左下角呀樓主.

公爵府

真係好鬼煩!!

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

擾民!!!! 好煩!!!!好討厭!!!!擾民!!!! 好煩!!!!好討厭!!!!擾民!!!! 好煩!!!!好討厭!!!!擾民!!!! 好煩!!!!好討厭!!!!

大宅

好媽媽勳章

回復 10# kc_01k 的帖子

我唔知係邊?左下角有制可以按後防止出現廣告嗎??

侯爵府

回覆 5# sanlocama 的帖子

原帖由 sanlocama 於 11-1-24 21:48 發表
當然唔係啦,我無做10年LA,就算係以前,我係做化粧品為主.

哈哈...冇諗過你係競爭對手喎:-P :-P

侯爵府

回復 9# sanlocama 的帖子

??
首先你要download軟件才能開始安裝架.

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

agree!@~@ 又一令人討厭的傑作.

原帖由 meverlaw 於 11-1-24 22:48 發表
擾民!!!! 好煩!!!!好討厭!!!!擾民!!!! 好煩!!!!好討厭!!!!擾民!!!! 好煩!!!!好討厭!!!!擾民!!!! 好煩!!!!好討厭!!!!

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

真係眼都花.

大宅

好媽媽勳章

回復 15# 萬年船 的帖子

我要再講多一次,我唔係佢既咩野:對手,OK!!lover:
我已無做廣告好多年.OK!!
只是真的覺得好討厭.
會令人反感而已,而且不是我一個人覺得,而是好多人都有這種感覺.
難道你先至係奶粉廣告商的代言人嗎???

就請你明天同公司反映一下,換換形式好嗎??

唔好阻住其他人上BK時的舒適度.THANK!!!

首頁

尾頁

跳至