跳至

首頁

尾頁

複式洋房

謝謝你的提醒,但我都唔知阿仔係唔係真係要甘細個就學甘多嘢.
其實我本來不想甘快比佢返學,但d人講到pg甘有用,物試下比佢返下,好矛盾.....

原帖由 wa_sosiusiu 於 11-2-10 11:43 發表
只係想提提你, Dr Poon playgroup 有一個最適合bb嘅上堂時間, 你可以check check. 不過如果太遲的話, 未必搵到人一齊上堂.

複式洋房

係唔係真係要甘細個就學甘多嘢 -> 多同少因人而異, 唔知道你安排咗幾多, 所以好難比意見

d人講到pg甘有用 -> 咁我諗你唔好只係聽人講, 都要知道每個playgroup嘅function. 如果唔係亂咁join都真係浪費金錢.

你可以參考吓另一條thread, 太多playgroup, 太多嘢要學. 入面啲媽媽都有唔同睇法.

原帖由 Nemo1222 於 11-2-11 13:12 發表
謝謝你的提醒,但我都唔知阿仔係唔係真係要甘細個就學甘多嘢.
其實我本來不想甘快比佢返學,但d人講到pg甘有用,物試下比佢返下,好矛盾.....

複式洋房

回覆 39# Nemo1222 的文章

Hihi, i checked the website but there is no more application form but only the result. SO when is the next class, how can i apply?

複式洋房

Thanks, i will call u very soon!!!

原帖由 wa_sosiusiu 於 11-2-10 11:13 發表
我pm左d資料俾你, 你check check, 有興趣再覆我.

別墅

回覆 2# DaytonMama 的文章

幼潛四月份課程已公佈,通常下期報名會係三月至四月份開課前,你差不多時間就上去嗰website到check吓.

複式洋房

Thanks!仲有冇其他機構開類似嘅班架?

原帖由 salsalee 於 11-2-12 02:02 發表
幼潛四月份課程已公佈,通常下期報名會係三月至四月份開課前,你差不多時間就上去嗰website到check吓.

別墅

請求各位幫忙, 我囝囝的相片第一次參賽呀!!!!! 請於4月內登入facebook, 請先[讚好]在[Studio123] ->再 [讚好] [最靚小朋友選舉4月號]"相簿, ->再 [讚好] "Benjamin Tam"相片, 請各位也分享此link (http://www.facebook.com/photo.ph ... 2191351&theater), 叫朋友幫手投票支持啦, 感謝各位, 願主祝福大家~ ^v^

別墅

要先讚好http://www.facebook.com/studio123.hk
再讚好 http://www.facebook.com/photo.ph ... 2191351&theater

首頁

尾頁

跳至