跳至

首頁

尾頁

大宅

聯絡緊呢個機構想自組體操班 (平日下午 - 時間未定), 大約$100一堂, 唔知有冇mami有興趣同小朋友報名呢...

http://www.artgym.com.hk/news.html

其實大家有咩比k1嘅小朋友學 (响區內), 因為覺得佢同工人响屋企好似好悶咁, 因為得一個小朋友+佢唔肯瞓晏覺, 成個下午好鬼慘咁成日自己玩, 所以想搵啲附近嘅course比佢學/玩吓......

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

我都有興趣呀

大宅

OK呀, 如果阿sir覆我時間再通知大家.... 係唔係任何時間(mon - fri, 2-5pm) 都ok?

大宅

到時可以pm我嗎?

大宅

I am interested, please pm me also. (wed, thu) not available for her.

禁止訪問

大宅

回覆 7# cecichow 的文章

我都有興趣呀

大宅

希望可以怏D開班, 仔仔 3.5YRS. 我星期二下午4:00-5:00及星期四下午2:00-3:00不可以. 謝謝.

複式洋房

I'm also interested in the gym class for my 3.5 yr-old son. Pls count me.

However, we are not available on Thur afternoons. If possible, we suggest the class to be held between 3:00pm to 5:00pm.
Many Thanks!

原帖由 Stepy 於 11-1-26 12:14 發表
聯絡緊呢個機構想自組體操班 (平日下午 - 時間未定), 大約$100一堂, 唔知有冇mami有興趣同小朋友報名呢...

http://www.artgym.com.hk/news.html

其實大家有咩比k1嘅小朋友學 (响區內), 因為覺得佢同工人响屋企好似 ...

大宅

原帖由 Stepy 於 11-1-26 12:14 發表

其實大家有咩比k1嘅小朋友學 (响區內), 因為覺得佢同工人响屋企好似 ...

Stephy, will it be a long term course in Ma On Shan? If so, we would like to join after Jun 11 as my daughter is studying PM class this term.

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

stepy.. count me in!!!!
:lol

隻恐龍e+唔瞓晏覺喇.. 非常得閒

大宅

原帖由 小曳人 於 11-1-30 21:37 發表
stepy.. count me in!!!!
:lol

隻恐龍e+唔瞓晏覺喇.. 非常得閒

我嗰隻都係 , 所以咪要攪啲活動比佢囉..... 阿sir仲未覆, 今日再call吓佢先, 希望新年後可以開班啦.

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原帖由 Stepy 於 11-1-31 12:37 發表

我嗰隻都係 , 所以咪要攪啲活動比佢囉..... 阿sir仲未覆, 今日再call吓佢先, 希望新年後可以開班啦.

我之前諗過俾佢學跳舞架.. 叫做train音樂感同大肌肉啦
點知佢試堂時老師話佢怕醜 (?!?!?!) 過幾日同我講話爭係女仔先學跳舞架!
點解咁細個人仔識講呢d嘢架!
體操應該好dd嘅!

王國長老

王國長老

請到教育王國的組班專區進行組班活動, 謝謝.

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

首頁

尾頁

跳至