自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

今天我在恒生提款机取钱($4000),当时也不知自己想什么,拿了卡忘了拿钱就走了,一位好心的宾宾追着我,把钱给我还要我数数,内心当时真的是好感谢呀,我给她500,她不要笑了一下走了,这个世界真的有好人

大宅

有既, 不過真係唔多囉, 你好好彩呀!
原帖由 猪仔妈 於 11-1-26 14:42 發表
今天我在恒生提款机取钱($4000),当时也不知自己想什么,拿了卡忘了拿钱就走了,一位好心的宾宾追着我,把钱给我还要我数数,内心当时真的是好感谢呀,我给她500,她不要笑了一下走了,这个世界真的有好人 ...

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章

賓賓都有唔少係好o既,
睇你遇唔遇到...

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好人一定有既.

珍珠宮

you're so lucky:lol:

侯爵府

好媽媽勳章

1定有好人,我都信本性善良ke, 真係睇你 雨唔雨到, anyway 你都好好采la
今天我在恒生提款机取钱($4000),当时也不知自己想什么,拿了卡忘了拿钱就走了,一位好心的宾宾追着我,把钱给我还要我数数,内心当时真的是好感谢呀,我给她500,她不要笑了一下走了,这个世界真的有好人 ...

男爵府

呢個世界係重有好多好人的...

施比受, 更有福

別墅

今日我真系好好彩呀
感恩~

男爵府

我都試過禁左3千蚊冇攞錢,跟住個印印排我後面攞左冇比返我,我返到公司先知,返去銀行已經人去留空,之後去埋報失,等左半年,要上庭先攞得返d 錢,個印印仲要留案底,我唔係想搞到佢咁,但係3千蚊我又冇理由唔報案,見到佢上庭時喊我都好唔忍心,始終都係自己都有責任,自己大意。

別墅

原帖由 Karena1015 於 11-1-26 16:19 發表
我都試過禁左3千蚊冇攞錢,跟住個印印排我後面攞左冇比返我,我返到公司先知,返去銀行已經人去留空,之後去埋報失,等左半年,要上庭先攞得返d 錢,個印印仲要留案底,我唔係想搞到佢咁,但係3千蚊我又冇理由唔報案,見到佢上庭時喊我都 ...

虽然麻烦,最后可以摞返你既钱都算好好彩喇

水晶宮

响柜員機有晒cam有record點可以貪心架, 知道邊個嘅一定會追番比番人, 唔知邊個咪等佢食番入架機等事主追番銀行囉

男爵府

有cam都未必追到架,要後面果個有再入咭同密碼,銀行有晒record先可以有機會追到。

原帖由 琛媽 於 11-1-26 16:58 發表
响柜員機有晒cam有record點可以貪心架, 知道邊個嘅一定會追番比番人, 唔知邊個咪等佢食番入架機等事主追番銀行囉

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主,你真的好好彩,下次小心d啦

珍珠宮

就咁睇你個標題, 你以為呢個世界冇好人咩?
呢個世界當然有好人啦.
大家應該正面d.
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

首頁

尾頁

跳至