跳至

首頁

尾頁

男爵府

雖然我向另一個POST都搞緊個九龍區GATHERING, 不過我都有興趣JOIN你地呀, 因為其實我住港島區既, 同埋都想阿B識多啲朋友仔, 我又可以識多啲媽咪

1. habibi869/ 12-2 or 20-2 / 2A1B/ [email protected]
2. rabbit28rabbit/ 20-2 / 2A1B / [email protected]
3. MrsSy / 12-2 or 20-2 / 2A1B / [email protected]
4. qqtonton / 20-2 / 2A1B / [email protected]
5. veravera / 20-2 / 2A1B
6. fishcowcow / 20-2 / 2A1B (暫定) / [email protected]

男爵府

早啲BOOK都唔得? 咁奇怪既? 咁即係2月13日要鬥快打去?

男爵府

睇黎比較多媽咪贊成20/2, 我都想20/2多啲, 因為我另一邊既GATHERING係13/2呀, 如果12/2就要連續兩日出來了, 而且我星期六要返工呀~

男爵府

係喎, 下星期就係喇喎, 麻煩樓主update下我地呀~

男爵府

CLUBHOUSE租場都幾平喎, 是坐地下OR有梳化的?

男爵府

北角我唔係太熟, 但我諗每人夾$10應該唔夠啦

男爵府

好...我2A1B, 咁我入$120俾你先啦

男爵府

但佢$1280只係6-8人餐, 有部分食物只有12PCS, 但我地有22A, 怕唔怕唔係好夠分?

男爵府

ok, 無問題, 咁我聽日入數喇
$100 x 2個大人

男爵府

habibi869,
我入左$200俾你中銀戶口啦, 入數紙要明天回到公司才SCAN到給你

男爵府

TKS呀, 今日唔記得問哂咁多位媽媽個名添, 失策...下次要問返先...

首頁

尾頁

跳至