跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Hi..my son studied in Luk Yeung at K3 now..I am happy to let my son studied in this school.. yes, the school fee as quite expensive..moreover, he can learned a lot... the teacher as so far so good..佢地都好有愛心.. 媽咪門唔駛擔心..if you want to learned more. you can pm me.

伯爵府

原帖由 alexyanyan 於 11-2-26 10:38 發表
Hi..my son studied in Luk Yeung at K3 now..I am happy to let my son studied in this school.. yes, the school fee as quite expensive..moreover, he can learned a lot... the teacher as so far so good..佢 ...

請問學費雜費會唔會年年都加呢? 去到K3雜費多少呢? 另外想問下中英數課程如何呢, 有冇需要另外去補習, 如讀綠楊派位唔理想叩門的話多唔多學校收呢, SORRY, 太多問題想問, 因為小兒將會8月入讀K1, 多謝分享!

伯爵府

今日收到雜費通告, $3255一學期, 即一年6千幾, 好貴呢!

伯爵府

趣教勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

綠楊都收了我, 8月入k1啦.
雜費通告, $3255一學期, 即一年6千幾, 真係好貴!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

我想問問什費就$3225一學期
咁每月學費係幾多呢...K1

伯爵府

每月學費$2700

珍珠宮

hohoho36 發表於 11-3-30 11:48
每月學費$2700

$2700都可以接受, 我老公都ok既
因為有人同我講成3-4千一個月半日班
比佢嚇死

伯爵府

Mimmy 發表於 11-3-30 14:16
$2700都可以接受, 我老公都ok既
因為有人同我講成3-4千一個月半日班
比佢嚇死

連埋雜費咪要囉, 仲有, 係交12個月架!

珍珠宮

咁雜費都預左比佢
而無學劵幼稚園多數都係交足12個月學費

大宅

請問有冇媽媽會放棄綠楊K1 AM位?
我囡囡收咗PM想轉AM,waiting list上排第一,但前兩日打去學校問排唔排到,佢話一個位都無人放出嚟!我想確認一吓是否真的,如果無機會轉到,可能俾囡囡留番喺而家nursery 升K1算了…

別墅

我女去年讀完N1,剩下書包未處理,現送出N1綠楊書包,
有興趣請PM

複式洋房

請問各位綠楊學費要幾多$個個都話贵, 如N1要幾多?

首頁

尾頁

跳至