跳至

首頁

尾頁

大宅

我好快會回流返多倫多照顧3個囝女,不過他們都大個,他們返晒學時,我會有很多space time,我無返教會既,所以識到既朋友唔多;我想weekday參加一些由華人攪既興趣班(community center除外),eg:國畫,yoga,sport等;做義工都得架

大宅

好媽媽勳章

原帖由 3kids媽咪 於 11-1-27 00:08 發表
我好快會回流返多倫多照顧3個囝女,不過他們都大個,他們返晒學時,我會有很多space time,我無返教會既,所以識到既朋友唔多;我想weekday參加一些由華人攪既興趣班(community center除外),eg:國畫,yoga,sport等;做義工都 ...

3kids媽咪,

你好.我都同你一樣想想參加一些由華人攪既興趣班. 我都係stayhome mom,又係冇返church,平時都有好多得间時間. 我知多倫多中華文化中心有興趣班,如有興趣可一齊參加.

大宅

HI,rosaline01

去年,我認識到兩個BK MOM(飲過幾次茶tim),其中一個o黎o左幾個月,亦都係FTM,她都有興趣跟我一起去興趣班
好丫,我地可以一齊參加,我PM我E MAIL ADD.給你.

3KIDS MOM

原帖由 rosaline01 於 11-1-27 02:53 發表

3kids媽咪,

你好.我都同你一樣想想參加一些由華人攪既興趣班. 我都係stayhome mom,又係冇返church,平時都有好多得间時間. 我知多倫多中華文化中心有興趣班,如有興趣可一齊參加. ...

大宅

耆輝會都有興趣班

大宅

耆輝會服務對象是否 SENIOR ?

原帖由 Mayakids 於 11-1-27 08:24 發表
耆輝會都有興趣班

大宅

它主要的對象是senior, 不過你可俾CAD10年費入會, 咁就可以參加它舉辦的興趣班such as 國畫班

大宅

好媽媽勳章

Hi 3kids媽咪,

好呀. 可以大家一齊去參加丫.多人d,仲熱閙. :)
我都PM左我email add比你. 保持聯絡丫.

Rosaline01

原帖由 3kids媽咪 於 11-1-27 05:04 發表
HI,rosaline01

去年,我認識到兩個BK MOM(飲過幾次茶tim),其中一個o黎o左幾個月,亦都係FTM,她都有興趣跟我一起去興趣班
好丫,我地可以一齊參加,我PM我E MAIL ADD.給你.

3KIDS MOM

...

大宅

Hi 3kids媽咪,

我會三月到 MARKHAM, 預埋我得吾得? :)
等我 PM 埋我個 EMAIL 比你先.

原帖由 rosaline01 於 11-1-29 02:48 發表
Hi 3kids媽咪,

好呀. 可以大家一齊去參加丫.多人d,仲熱閙. :)
我都PM左我email add比你. 保持聯絡丫.

Rosaline01
:wave: :wave:

大宅

helloruby,

絕對歡迎你, 一齊參加開心好多o架!
please check pm.

大宅

好媽媽勳章

原帖由 3kids媽咪 於 11-2-15 11:08 發表
helloruby,

絕對歡迎你, 一齊參加開心好多o架!
please check pm.

Hello Helloruby,

Welcome to Toronto.
好呀,到時一齊參加啦!

Rosaline

大宅

Thanks Rosaline

Looking forward to it :)

原帖由 rosaline01 於 11-2-17 02:21 發表

Hello Helloruby,

Welcome to Toronto.
好呀,到時一齊參加啦!

Rosaline
:wave: :wave:

大宅

回覆 3kids媽咪 的帖子

Hihi Sindy,
我都有興趣,但要過埋5月,麻煩你send D details 去我個 Facebook 到丫
Thank you

大宅

歡迎你回歸, 我而家都搵緊d 資料.
多d bk moms一齊參加熱鬧好多

子爵府

好羨慕你們, 咁近, 可以 "出雙入對"

3kids媽咪  你住係WATERLOO唔係好遠o者,多d o黎飲下茶啦,我未去過waterloo,出年應該會去一去,陪我大仔睇下環境  發表於 11-4-1 13:23
(曾經失去, 更感恩現有的快樂)Timothy 係天父照顧沒有哭聲的細哥哥

洋房

回覆 3kids媽咪 的帖子

hi 3kids mom,

i am stayhome mom and living in markham. can u give me some info about 興趣班? i want to join too.

複式洋房

回覆:rosaline01 的帖子

你哋喺邊區, 我係Markham, 正準備join另外兩個BK mom上yoga. If you guys have other class suggestion, please also let me know. Hoping for something in Markham/Richmond Hill as I'm pretty North @ Woodbine/Maj Mac

複式洋房

I posted a message but disappeared :(

Count me in, 有興趣班預埋我.

Also, I'm planning to join another 2 BK moms to do Yoga in Markham. They have been going, and I'm starting in Jan. anyone interested can join

大宅

回覆:seneca_system 的帖子

你可以上Toronto bk moms 既Facebook ,我們有時會有聚會,你可以join 我地啦

複式洋房

I posted twice but the message didn't show, hope it works this time.

Please count me in for any interest class.

Also, I planning to join other 2 BK moms for Yoga class in Markham in Jan. Anyone interested?

首頁

尾頁

跳至