跳至

首頁

尾頁

大宅

呀B呢排好活躍呀!
而家29wk, 上星期佢不停在我個胃個位置踢踢下掃掃下, 但今個星期就轉左郁我個肚的左下方了~
大家呀B係咪都係咁ga le~~?

真係好想快D見到佢出世
BB你要健健康康啊!

別墅

有吖...bbs尋日重搞笑吖...佢好似喺到吱我咁...我都忍唔住笑咗出嚟~
依家兩個都大咗...可能無咩位轉...有時都都唔知佢兩個係點郁...做緊咩姿勢/動作...只係覺得佢哋兩個喺度玩繄咁^^
我都好期待吖~

複式洋房

我27W都郁得好勁呀 :) 她通常在胃 同埋右邊郁 應該係她腳仔來GE 郁得多NURSE話係好事 証明她大腦發育健全 手腳協調 :)

別墅

我32weeks,佢中意周身郁,不過通常係我著條緊D嘅褲,或者帶託腹帶坐低,KU到佢唔中意先抗議...
還有,食完飯同訓低都會~

男爵府

畀面勳章

原帖由 jeanjean_mama 於 11-1-28 14:30 發表
我32weeks,佢中意周身郁,不過通常係我著條緊D嘅褲,或者帶託腹帶坐低,KU到佢唔中意先抗議...
還有,食完飯同訓低都會~

m2... 我都係一有野壓到她... 好就抗議架啦~

不過昨日郁有左, 我有d擔心... 就同佢講郁多少少啦.... then係瞓覺前, 佢就一連串咁郁俾我知... hehee

大宅

佢都郁得勁呀, 由朝到晚冇時停, 哈哈^^

大宅

發覺佢日日都打c egg...
又打緊喇~~~~~~~~~
BB你要健健康康啊!

別墅

我個小b都成日打c egg同郁郁...呀... 比較多既位置係肚匙對上左邊個位同右邊大脾對上... 我諗一邊係頭仔, 一邊係腳仔... 佢應該係打斜咁瞓啦...嘻~

但係有時都會feel到佢踢到我下面個位... 攪到我唔係好c服...

我都好想快d見到佢.. 但係要足月先啦...

原帖由 yy_kan 於 11-1-28 16:29 發表
發覺佢日日都打c egg...
又打緊喇~~~~~~~~~

複式洋房

我32週啦, 阿B成日郁, 之前都係訓低先 feel 到, 宜家就成日 feel 到啦!! 佢好似游水甘, 好活躍, 有時又會整到我個肚皮凸起左一舊, 好搞笑o架....

別墅

有時訓醒起身見到個肚左右兩邊唔對稱,笑C我~~~好明顯阿B都訓到唔知自己係邊度~~

大宅

原帖由 ObabyL 於 29-1-2011 14:39 發表
我32週啦, 阿B成日郁, 之前都係訓低先 feel 到, 宜家就成日 feel 到啦!! 佢好似游水甘, 好活躍, 有時又會整到我個肚皮凸起左一舊, 好搞笑o架....

我之前睇D資料話過左28-30W之後阿B開始變得更大, 就會冇乜位郁, 你32W都仲FEEL到佢成日郁郁???
甘都好, feel到都冇甘擔心....

大宅

hehehee....

係呀, 我最鍾意呀B整到我個肚皮凸起左一舊, 好得意~
有時佢仲會橫掃我肚皮tim ar~~

原帖由 ObabyL 於 11-1-29 14:39 發表
BB你要健健康康啊!

複式洋房

阿B試過好似貓爪咁抓下抓下我個肚皮,連老公都Feel到佢抓下抓下咁,好好笑!

不過唔知點解阿B成日都淨係喺我肚皮左邊郁,勁少喺右邊郁,而且夜晚向左側瞓,阿B就好似嫌我壓住佢咁郁嚟郁去,係都要我打平瞓先肯罷休,激死!

別墅

原帖由 alexandracheung 於 11-1-31 11:56 發表
阿B試過好似貓爪咁抓下抓下我個肚皮,連老公都Feel到佢抓下抓下咁,好好笑!

不過唔知點解阿B成日都淨係喺我肚皮左邊郁,勁少喺右邊郁,而且夜晚向左側瞓,阿B就好似嫌我壓住佢咁郁嚟郁去,係都要我打平瞓先肯罷休,激死! ...

呀....我亞b都係咁架, 成日都喺左邊....甚少喺右邊架, 隻腳仔成日撐到個肚皮突起, 好得意架, 試過我同佢隻腳仔鬥力, 佢都唔縮~~~~ 相反夜晚瞓覺要我打側瞓...我打平瞓佢就踢我....可能打平瞓佢活動空間少左呀....所以係咁踢....

複式洋房

我都好想睇到小B 踢到肚皮明顯突起呀..小B 佢踢既時候好溫柔只係彈一彈起咁..-0-... 同麻以我所知我個個係懶訓豬..無論咩時候試過早上中午下午黃昏既時間去檢查佢都係訓到隻豬咁...完全好似我自己細個咁可以由朝訓到晚..希望過多一兩個星期佢大隻D活動空間少左..我可以見到佢D 腳仔踢出黎啦..好期待中....

大宅

回復 12# yy_kan 的帖子

我都係呀, 我老公都睇到好開心^^

男爵府

畀面勳章

原帖由 小嬌媽 於 11-1-31 12:36 發表

呀....我亞b都係咁架, 成日都喺左邊....甚少喺右邊架, 隻腳仔成日撐到個肚皮突起, 好得意架, 試過我同佢隻腳仔鬥力, 佢都唔縮~~~~ 相反夜晚瞓覺要我打側瞓...我打平瞓佢就踢我....可能打平瞓佢活動空間少 ...

我都係... 一平瞓, 佢就一定郁....
but 我有時睡醒都發現自己平瞓左... 我呢個mami一瞓就咩都唔知咁.... wakaka... 其實阿b可能同我一齊sleep呢~

洋房

我30w 感覺到佢既存在越來越明顯~ 行路都可以感覺到佢郁喇, 尤其每次食甜野佢就郁得特別勁添~ 唔知大家個BB會唔會都一樣呢?

男爵府

BK Milk勳章

我阿b呢排都郁多左好多,仲踢到突起一舊,有時都幾痛!

大宅

哈哈, 好攪笑
家下阿B好鍾意用隻唔知手仔OR腳仔"了"&"頂" 我個肚, 昨日叫daddy摸佢, 佢仲同daddy鬥大力互頂tim...
BB你要健健康康啊!

首頁

尾頁

跳至