自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

環保接龍勳章

今日(1月28日) ENJOY CARD 7-11有 95折

伯爵府

去買盒金莎先

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

有セ低呀
期待新的生命來臨!

男爵府

減齡達人勳章

Thanks

大宅

我岩岩去買野.用ENJOY CARD 但佢唔肯比折我.我話報紙有登.佢話如果有收銀機會彈出.

水晶宮

環保接龍勳章

吓, 我今日買野($25)真係有95折..

大宅

買滿$100應該仲有20X Enjoy Dollars

水晶宮

環保接龍勳章

回復 7# jeancheng 的帖子

不過要事先打電話登記

http://www.hangseng.com/hsb/chi/pmo/grp05/p40/index.html

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Thank you for your sharing ~

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我上次買野佢都無95折比我...

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

買雜誌都比左折我

大宅

我上樓拎返張報紙落去比佢睇.佢即刻比返幾蚊我

大宅

即刻買左包米
原帖由 dororo68 於 11-1-28 11:28 發表
今日(1月28日) ENJOY CARD 7-11有 95折

男爵府

電腦系統問題,全線都要11:00後才做到折扣,相熟的店主幫我留起我早上揀的貨,放工才去俾錢.

伯爵府

超抵,琴晚去同呀媽買左4盒30粒裝既金沙,
本身捻住等到1號萬寧有95折先買,
見7仔琴日有,就係7仔買,平左14蚊呀,
而且仲有28個印花添
比錢夠100蚊仲可以有幾倍ENJOY DOLLAR,
不過咁,唔係要夠200先有1蚊既ENJOY DOLLAR架咩

禁止訪問

大宅

係7仔買滿$100就有啦~!
條 款 及 細 則 : 3. 合 資 格 交 易 ( 「 合 資 格 交 易 」 ) 為 以 合 資 格 信 用 卡 於 7-Eleven( 「 參 與 商 戶 」 ) 每 次 以 Visa payWave 感 應 式 功 能 付 款 淨 額 滿 HKD100 或 以 上 之 交 易 ( 以 單 一 交 易 計 算 ) 。 於 2011 年 1 月 21-23 、 28-30 、 2 月 4-6 及 11-13 日 完 成 之 合 資 格 交 易 可 獲 20x enJoy Dollars , 而 於 優 惠 期 內 其 他 日 子 完 成 之 合 資 格 交 易 則 可 獲 5x enJoy Dollars 。 有 關 交 易 須 於 2011 年 2 月 22日 或 之 前 已 誌 賬 於 有 關 卡 戶 口 內 。
7. 於 是 次 推 廣 每 張 合 資 格 信 用 卡 最 多 可 獲 額 外 $50 enJoy Dollars ( 如 信 用 卡 主 卡 及 其 附 屬 卡 共 用 同 一 信 用 額 , 所 獲 得 之 獎 賞 總 額 將 會 合 併 計 算 , 即 最 多 可 獲 合 共 $50 enJoy Dollars ) 。

原帖由 bbchoice 於 11-1-31 01:36 發表

係bo, 我依家先醒起,咁個廣告話買滿$100即有20x都幾誤導.

我係分開兩次買了$100,咁唔係完全無enjoy dollar?恒X好過分!

禁止訪問

大宅

唔係只有8號同18號先有95折咩? 新加28號的嗎? 但我見恆生網頁都係寫8號同18號咋喎~

原帖由 dororo68 於 11-1-28 11:28 發表

水晶宮

環保接龍勳章

D STAFF 話由於臨近新年, 所以特別加推. WELLCOME 有時都有同樣安排

首頁

尾頁

跳至