跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好辛苦好辛苦好辛苦 十萬個好辛苦
雖然老公係放左幾日假~但係佢咩都唔識~完全幫唔到手...加上冇啖好食 又要餵人奶..

出左院12日喇~體重已經跌到去未有BB之前..

好辛苦呀....

大宅

你會唔會有d親戚朋友呀~?有無屋企人可唔可以陪下你~~一個人真係會辛苦少少架~~
你餵人奶好偉大架!!我無鬼用~放棄咗~你可以俾到最好既野bb~
咁你自己一個點煮野食呀~?你落街買野煮呀~?

大宅

加油努力呀,我都係自己一個坐月,仲有個大仔,夜晚要煮飯俾衰佬食,下午要出街買餸,好在我兩個仔都好乖,而細仔食人奶又食得好,唔好俾咁大壓力自己啦,自己都一定做得到咖~

禁止訪問

大宅

回復 3# saulanbee 的帖子

超佩服你呀!!!勁呀!!!

複式洋房

我阿媽住得太遠又要返工, 奶奶住得好近~但係成個星期都冇見過佢喇...(不過佢都煲左薑醋俾我O既....)

依家阿B兩個鐘一次人奶算係好左...前2日仲係個個鐘要...

我真係好佩服生左幾件又要一腳踢果D媽咪...

大宅

我都係一個人湊bb, 好明白你呀!
我老公都係幫唔到手, 佢一幫手我就yim佢呢樣唔掂個樣唔掂, 最後自己搞掂.....冇咁激氣
我都回復返之前體重啦.向好方面諗low. 少d 人煩你, 又快d 瘦返咪幾好.

大宅

我細b好湊加埋我有經驗餵人奶,仲有個大仔幫得手,我先咁易過,不過bb最頭痛先係6個月後...
原帖由 yan0618 於 11-1-31 11:53 發表
超佩服你呀!!!勁呀!!!

首頁

尾頁

跳至