自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

My dream account 每年都會寄DISNEY 利是封俾客戶, 今年話係電腦抽籤先有…… 一疊利是封值多少好錢嗎????

渣打, 你使唔使咁樣呀…. 不如索性取消佢啦…….

“ 呻完
“........ 過左年取消埋你, 你估你真係好高息咩!!.......

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

送開唔送.....又真係抵比人鬧既...... :lol
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

今年係電腦抽籤先有?
咁我咪好好彩,上個禮拜寄左一疊比我。
你當初係為左佢d利是封開戶架? 因為我又覺得吾使為左果幾個封而取消既,而家間間銀行都係咁架啦,取消得幾多,而且我覺得d封吾係特別正,吾用好似好浪費,因為到出年就好out,用又覺得吾夠靚,所以求其快快趣今年用晒就算。

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 HCLAU 於 11-1-31 14:25 發表
My dream account 每年都會寄DISNEY 利是封俾客戶, 今年話係電腦抽籤先有…… 一疊利是封值多少好錢嗎????

“ 呻完
“........ 過左年取消埋你, 你估你 ...

我收到, 我以為個個客戶都有.
唔係咁珍貴呀?

侯爵府

好媽媽勳章

我都有wor, 仲以為年年都有, 乜而家原來要抽ka
原帖由 YanYan0116 於 11-1-31 14:49 發表

我收到, 我以為個個客戶都有.
唔係咁珍貴呀?

伯爵府

好媽媽勳章

我都有啊! 原來唔係人人有份架?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我個人唔多中意呢間銀行...咩戶口都沒有

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我冇ge

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

吓? 要抽咩? 我以為個個都有喎!

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

怪不知我收不到

“ 呻完
hello hello ~~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我諗取消都係因為條氣唔順 lor :;pppp:

原帖由 gion 於 11-1-31 14:49 發表
今年係電腦抽籤先有?
咁我咪好好彩,上個禮拜寄左一疊比我。
你當初係為左佢d利是封開戶架? 因為我又覺得吾使為左果幾個封而取消既,而家間間銀行都係咁架啦,取消得幾多,而且我覺得d封吾係特別正,吾用好似好浪費,因為到出年 ...
hello hello ~~

別墅

我keep咗my dream account兩年,只收過一年disney利是封,問佢哋攞,佢哋反問我有無電話訂,有時又話寄來,學樓主講,一包利是封值多少錢?

“ 呻完

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

個dream account我cut左好耐囉!上星期去取消其它戶口,有個職員見我囡囡係度行來行去,佢仲俾左盒dream account disney 拼圖我囡囡... 感覺佢地又唔係咁差!

男爵府

咁Cheap都得, 利是封不太值錢,

男爵府

唔怪得今年沒有寄來啦!

禁止訪問

珍珠宮

陪月勳章

一向對呢間野無好感

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

吓! 今年要抽籤咩! 唔係嘛!
我年年都收到, 今年亦如是.

禁止訪問

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至