懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2011年2月25-27日
香港會展Hall 3F&G..

最新資料
2011年2月22 - 3月7日
一田 : 沙田 2/F
一田 : 大埔 1/F

你地會唔會去呢?
唔知今次有冇平野執..
我淨係未買BB床、BB車、床圍、床被..

男爵府

畀面勳章

我應該會去,唔知多唔多嘢買咧?AND平唔平?

大宅

係咪真係會比X田, X安的SALE 更平架? 如果唔係差太多, 我唔想同人迫...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我記得上次有得拎免費飛家, 但依家仲未見有

男爵府

親子達人勳章

Yes, it is very good price. Many bundling sales with extra gift etc. E.g. Diapers have special promotion price never found elsewhere for bulk purchase - have delivery service.

Fish oil like smartfish have special promotion price better than normal stores.

And many many other products have special promotion.

Sometimes also has playgroup free trial lessons coupons & instant gift for joining BB clubs etc.

I will certainly go!

Toys cheaper than outside also.

Many many products and items.

大宅

好媽媽勳章 陪月勳章

呢個展覽好似係教育展黎架喎.. 好多野O個個好似係8月

禁止訪問

畀面勳章 陪月勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

複式洋房

幾時一田bb展?

複式洋房

我會去,唔係想買野,因為知道有個bb爬行大賽係裡面搞,不過長細知料就未知,佢個網又未更新.

公爵府

如果我BB 8月先出世, 去呢個BB展買野會唔會太早? 我可以咁早買定D尿片, 日用品嗎?

大宅

我都想去呀, 有咩係抵買架? 人地話有好多野拎架喎, 口水肩呀之類係咪架?!

複式洋房

頭先打去一田問幾時有BB展,
佢提供以下時間...^^

最新資料
2011年2月22 - 3月7日
一田 : 沙田 2/F
一田 : 大埔 1/F

原帖由 markey 於 11-2-10 00:13 發表

淨係未買呢d,可以去一田bb展已夠~
都係2月架~

但會展bb展我多數係掃尿片,棉花等消耗品,半年一次,一次入半年貨~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至