自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

男爵府

呢D野只會發生起國內, 國內人無野係做唔出, 殺人取腎賣都係咁, 何況係熊膽汁?

大陸真係好恐佈好可怕.............

大宅

看得令人心痛又心寒.人類有時真的太殘忍la

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

d熊好慘

侯爵府

畀面勳章

自私的人類

:-? :-?

水晶宮

醒目開學勳章 大廚勳章

其實唔係淨係大6人先恐怖,
D外國人咁樣養鵝拎鵝肝都好恐怖,
切鯊魚鰭再將D鯊魚掉返落海都好恐怖,
仲有好多...
原帖由 ibmabc 於 11-2-10 01:48 發表
呢D野只會發生起國內, 國內人無野係做唔出, 殺人取腎賣都係咁, 何況係熊膽汁?

大陸真係好恐佈好可怕.............

珍珠宮

大廚勳章

原帖由 hinwaimama 於 2011-2-10 02:47 發表
仲有好多...

唔知你地有無睇過一個e-mail,係講d化妝品/護膚品商用小動物做測試,超級殘忍.歐美日品牌>90%用呢種測試方法.除非你用D護膚品寫明唔用動物測試(真的很少),否則...

男爵府

+3金熱血

原帖由 goo_littlebb 於 11-2-9 18:49 發表
好慘
不過果隻應該唔係母熊吧? 咁既環境可以交配&生到BB嗎?
如果係一隻成年熊唔忍心見到新捉返黎既小熊受害而殺佢就講得通囉~

They can inject semen in female bears to get them pregnant.

They can do ivf or inject semen in female bears to get them pregnant.

sorry唔係駁故, 而係諗到呢度有d問題姐, 我都好反對呢種咁唔人道既 ...

子爵府

男爵府

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 1# babyfunny0816 的文章

殘忍

男爵府

珍珠宮

好殘忍!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

請大家支持亞洲動物基金,助養黑熊

http://www.animalsasia.org/?hk

新春最佳積福行動

男爵府

I just went to 杭州, back to HKG yesterday. Our client is very very rich. You know what he serve us ~ is the 蒸熊掌.

Every guest has one plate. Me + my daugher cannot accept it. Quite rude to the Host. But really cruel. Unacceptable.

Actually it looks like豬手, why don't just cook the pig???

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 Loreal 於 11-2-10 10:24 發表
I just went to 杭州, back to HKG yesterday. Our client is very very rich. You know what he serve us ~ is the 蒸熊掌.

Every guest has one plate. Me + my daugher cannot accept it. Quite rude to the ...

中國人富起來,全地球都受罪了...

子爵府

原帖由 hinwaimama 於 11-2-10 02:47 發表
仲有好多...

無錯啊...其實西方國家都唔好得去邊
鵝肝都好殘忍,我都叫人唔好食!
至於魚翅都好恐怖,不過d 魚翅就係用黎serve 中國人,係中國人作的好事

唉,人類都係自私!我地每個人做得幾多得幾多,抵制呢d 唔人道o既產品!

水晶宮

very poor , very sad

禁止訪問

子爵府

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

首頁
45678...9

尾頁

跳至