心聲留言

跳至

首頁
12345...20

尾頁

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 魚生 於 11-2-12 12:05 發表

貓貓無乜味架!
打哂針要去照一個pet scan,睇下身體入面仲有無瘤囉!同埋要驗下癌指標囉!

哦, 收到!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-2-12 11:48 發表
都算唔錯架喇!有D老人家唔肯攞錢出黎比D仔女架。
還錢呢D唔急既,慢慢啦!

大姨婆都OK既, 佢肯拎錢出黎, 如果我老豆仲係樹, 就唔得架啦, 佢成日話老左冇仔養, 要"草"定多D錢喎, 可惜佢走個陣都係50幾歲, 有仔養都冇用啦!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

今日我妹黎同我剃晒D頭髮啦, 因為已經甩得7788, 下星期入院可以放便D。

未剃之前, 心情好忐忑, 唔知接唔接受到, 結果, 係, 我竟然冇野喎, 咁都好D !!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-2-12 21:07 發表
第時治療完好快就會生番D靚靚頭髮出黎架喇!
戴番個帽,唔係會覺得凍架!

唉, 帶又熱, 唔帶又凍, 家陣搵條絲巾綁住個頭!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-2-12 21:10 發表
我99有兩個仔(包括隻黑面神),佢成日都話要留定D棺材本。。。因為佢兩個仔都無乜錢比過佢。。。 佢個大仔(即係我大伯),個陣黎到英國十幾年,電話都無一個,第一次打電話番屋企就係問我99借錢結婚,嬲到我99震。。。

...

大姨婆一早買定骨灰位, 佢話怕瓜左之後冇人肯出錢喎!!

我62同99仲攪野, 佢地話乜都唔駛攪, 將D骨灰撤入海就得, 大魚腸同姑9話唔得, 一定要買位, 我話你兩個又冇錢, 又要楂主意, 係都係叔仔(有錢果個)話事啦!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-2-13 00:51 發表
你6299咁犀利做生意,咁點解大姨丈唔去幫手既?

我都覺得攪葬禮要駛好多錢,我之前同過黑面神講,我同佢最好同一日死,等個女唔駛分兩次傷心,一次過請哂兩邊親人黎,唔駛咁麻煩,如果佢要訓官材就買一富得啦!將我同佢層層疊放埋一齊 ...

我6299唔係做生意呀!!

你C都同黑面神一齊, 想走甩都幾難!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 小路 於 11-2-13 01:08 發表
想像唔到你光頭個樣呀!

好肉酸, 塊面就黃, 個頭白雪雪!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 小路 於 11-2-13 01:13 發表
我媽又係買定左個位架啦!我媽子有時都幾精明,果時一知道我爸爸有病無得e,周四處去睇下邊度有位,俾佢發現左慈雲閣有新既位賣,佢就買左一連兩個位﹗仲叫埋佢班fd一叻過買埋隔離,而家除左我爸之外,仲有一隻麻雀腳住左係果度lu,佢 ...

我老媽子已經遲左半年先買, 我老豆過身個陣冇買, 後尾再買已經買唔到隔離, 買高左一行, 佢個陣一個位3萬幾咋, 仲要係中間開揚位!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 小路 於 11-2-13 12:37 發表
我爸個位兩萬咋!所以我媽子即刻買,仲叫晒d麻雀友買!本來我都想買,但我真係過唔到見到d牌有我個名,後尾點知我爸對面果排位有個同我同名同姓既牌放係度,哈哈,世事就係咁橋!

...

咦, 大姨婆個位冇名架喎, 得個"壽"字!!

你咁後生, 買黎仲乜?

我同大魚腸講, 他日我C左, D骨灰撤入花園得啦, 千其咪撤入海, 我唔識游水!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 小路 於 11-2-13 12:38 發表
不過你帶帽遮住都ok既!

唉, 原來都幾麻煩, 唔帶就涼浸浸(怕冷親), 帶左又出汗, 原來都一樣要洗頭!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 小路 於 11-2-13 12:41 發表
我買左都好多年架啦!

我乜都冇買呀, 因為我睇正苦係唔洗錢, 剩係比住院費!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 小路 於 11-2-13 12:41 發表
人同鬼都要有個竇!:lol

我又唔駛喎, 可能我唔想再洗咁多錢啦!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 小路 於 11-2-13 17:29 發表
有名架!不過好似係xxx長生祿位!

我老媽子個度冇呀, 得個壽字!! (即係代表呢個位有人買左)

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 小路 於 11-2-13 21:30 發表
嘩!!聽日得番九度!真係唔想返工呀!!!

我聽日都要去E院覆診!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-2-13 22:56 發表
大吉利是過你咩!

百無禁忌!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-2-13 22:56 發表
帶絲巾都會出汗?

我身體D神經痴左線呀, 剩係得左邊身出汗, 右邊好乾爽, 岩岩係中間分開!! 個頭都係呀!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-2-13 22:57 發表
攞藥都唔駛咩?個陣我老爺要架喎!

藥都唔駛錢架, 呢D係大魚腸既福利!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-2-13 22:59 發表
即日返黎嘛?我等你門喎!

本應要吊6日針架, 今日又衰左, 白血球唔得, 要等下個WEEK!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-2-14 19:14 發表
吊針?係咪好似吊鹽水咁架?

係呀, 好鬼麻煩, 去廁所又要推埋去, 仲要6日都係咁, 涼都冇得沖!!mouth:

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-2-14 19:17 發表
咁咪好唔知咩咁囉!

就係咁先奇, 一邊頭濕, 一邊頭乾既, 個醫生話唔知乜野交叉神經喎, 可能個腫瘤壓住左, 所以有呢個情況出現!!

首頁
12345...20

尾頁

跳至