美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我都想問問有咩產品係good 呢

大宅

公司staff只在counter收費, 但就不會有個美容師企係到, 但staff好nice, 你有問, 佢有答. 但入會要寫介紹人, 所以如你有須要可pm我. 公司staff不會点教你用產品, 所以更不會sell你.
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

男爵府

puipuiqueen

你有無用過佢地既蘆薈啫喱? 好唔好?

大宅

最愛用 ageloc galvanic spa 機, 因可在家就做到導入導出的facial, 而且係立即覺得firm咗, 毛孔細咗, 對眼都提升咗, 重可做body, 通淋巴, 活髮都得.

我用咗8年, 佢的美白, 180抗衰老套裝都很好用, 而家用緊活化基因的ageloc transformation set.

另最愛洗頭水, 因不脫髮, 好多朋友都話洗頭時和睡醒時枕頭都無咁多頭髮脫.

原帖由 mimibooo 於 11-2-16 14:47 發表

"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

複式洋房

最鍾意用ageloc 真係可以做到抗衰老﹗

原帖由 mimibooo 於 11-2-16 14:47 發表

複式洋房

蘆薈啫喱 潤而不膩 , 冬天必備. 我會瞓前塗多少少,起身塊面就唔會乾.
原帖由 sleepingbeauty 於 11-2-16 15:05 發表
puipuiqueen

你有無用過佢地既蘆薈啫喱? 好唔好?

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

原帖由 puipuiqueen 於 11-2-16 15:05 發表
最愛用 ageloc galvanic spa 機, 因可在家就做到導入導出的facial, 而且係立即覺得firm咗, 毛孔細咗, 對眼都提升咗, 重可做body, 通淋巴, 活髮都得.

我用咗8年, 佢的美白, 180抗衰老套裝都很好用, 而家用緊活化基因 ...

頭痕用有冇用 ?

大宅

蘆薈Gel 叫Enchancer, 係好多用途,你可當係防敏感面霜打底再搽上日,夜霜。如果有小傷口,可立即搽上,修得好D! 如盪到也是一樣!

珍珠宮

原帖由 海澄媽 於 11-2-16 15:12 發表
最鍾意用ageloc 真係可以做到抗衰老﹗

中文係咩黎

珍珠宮

同埋我唔係member ,想問係咪要介紹人no.就ok./.禁買野係唔係同你地一樣買野0個0個折扣

thx

大宅

頭痕要睇係什麼原因, 你可先轉咗nuskin 的洗頭水, 用balancing 個個, 除非你頭髮好dry, 就用moisture啦! 你可能已唔頭痕!

如有頭皮所以頭痕, 你要加epcoh的去頭皮洗頭水, 一星期用幾次, 平時用上面個隻, 也有幫助!!

原帖由 mimibooo 於 11-2-16 16:07 發表

頭痕用有冇用 ?

珍珠宮

原帖由 puipuiqueen 於 11-2-16 16:47 發表
頭痕要睇係什麼原因, 你可先轉咗nuskin 的洗頭水, 用balancing 個個, 除非你頭髮好dry, 就用moisture啦! 你可能已唔頭痕!

如有頭皮所以頭痕, 你要加epcoh的去頭皮洗頭水, 一星期用幾次, 平時用上面個隻, 也有幫助!! ...

THX 你先
有咩唔明有pm 你

大宅

但係,我在yahoo知識度見到有人話,join左會員,可以以會員價,大約係6~7折左右去買products,但又見到有D論壇入面,有人話,join會員,係9折,點解會有咁的分別gei?
原帖由 puipuiqueen 於 15/2/2011 18:35 發表
Nuskin係沒有美容院.
Nuskin的各級直銷商係代表經營團隊的大小, 但不論任何一級同公司買產品都是和所有會員一樣價錢, 沒有買多d, discount 多d, 好公平的.

大宅

咁我上來請教你地係明智的做法了!~=v=
我自己想令塊面sharp D,因為我一向的幾包包下的,同埋黑眼圏問題無停過!~我今年25了!~聽聞nuskin的野太勁,我25歲,可以用嗎?會太勁嗎?
原帖由 海澄媽 於 16/2/2011 14:05 發表
兩間店唔會有SALES架,因為全都是熟人介紹去買的,如果你第一次就自己上去會有D迷茫

珍珠宮

係啦..我都係YAHOO 見過..有0的真係底過9折

複式洋房

NU SKIN 會員最多只可有9折,網上見到低過9折的應該係一些經營者私人放出來的.

珍珠宮

原帖由 海澄媽 於 11-2-16 22:55 發表
NU SKIN 會員最多只可有9折,網上見到低過9折的應該係一些經營者私人放出來的.

OIC..明白

複式洋房

ageloc 係抗衰老的科技產品,佢真修補DNA,令你皮膚年齡鎖住0向25歲,冇分咩年齡合用,例如你19歲,佢就將你皮膚年齡鎖住在19歲.

原帖由 0o小蘭o0 於 11-2-16 19:15 發表
咁我上來請教你地係明智的做法了!~=v=
我自己想令塊面sharp D,因為我一向的幾包包下的,同埋黑眼圏問題無停過!~我今年25了!~聽聞nuskin的野太勁,我25歲,可以用嗎?會太勁嗎?
...

大宅

想講吓Nuskin的價錢
你可在官網,公司價錢牌見到零售價,批發價。零售價是某某想賣比你時的建議零售價。但當你是會員時Cashier只會收你批發價,而唔係會員就不可直接同Nuskin買嘢!批發價會大概是零售價的7折,而會員有參加9折購貨計劃,就會是批發價9折,也就是說是零售價7折後的9折!保健品有75折計劃,所以也會有人話係零售價7折後再75折!
係咪講完都好似好亂?Make it simple, 直接同Nuskin買會有保障,若上Yahoo or other bid, 香港公司就有權不受理產品退貨,spa機修理… 各下自理!

大宅

同意!同意!25歲開始用一定冇問題!用ageloc transformation set都可以!咁一直保持你的青春基因活躍,重要係由25歲開始!
如果你有包包面,會建議用Spa機,除做Facial外,你通吓淋巴,包包面上的水腫都會Bye bye!

原帖由 海澄媽 於 11-2-16 22:59 發表
ageloc 係抗衰老的科技產品,佢真修補DNA,令你皮膚年齡鎖住0向25歲,冇分咩年齡合用,例如你19歲,佢就將你皮膚年齡鎖住在19歲.

首頁

尾頁

跳至