論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

我之前從來都冇唸過原來請工人都要睇佢外貌。
用開先知都要夾下眼緣,始終都係日日對住。

男爵府

睇,一定睇,有d工人個樣真係 就算佢做野識飛都唔用!
不過我都睇過有個工人真係好靚,但一睇video就知佢做工人一定唔合格:;pppp:

禁止訪問

公爵府

睇...
對住D五邊形六角形點食飯丫

別墅

你首詩好得呀,等我參考下先。

大宅

畀面勳章

太靚太醜都唔會揀....平平均均接受到就ok啦...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

一定睇樣先,太過靚、太過打扮、太醜、男性打扮個d一定唔會揀

我鐘意揀有小小肥,有d肉地個d

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇,起碼都要啱自己眼緣...

水晶宮

我老公會.
我老公反對我請個醜既.
後來發現,請個樣好既係屋企,真係順眼好多.

男爵府

普通順眼就可以.
但一定吾請大肥婆, 十個肥人起碼有8個是lazy. 5呎高, 130lbs 以上, 免問.

大宅

"一定睇樣先,太過靚、太過打扮、太醜、男性打扮個d一定唔會揀"

me too.

侯爵府

唔認同呀! 我雖然唔係工人, 但都準得一半至喎!!!

原帖由 二少奶 於 11-2-11 16:47 發表
相由心生. 我一定以貌取人咖.

- 眼大大, 心腸唔會壞.----->>我眼細, 但我心地好好架, 肯幫人.
- 鼻樑低, 聽聽話話任你搓----->>呢個岩!
- 雙唇厚, 重情重義唔反咬----->>我咀唇薄, 但我有情有義架!
- 手掌大, 做野一定唔嗱西------>>呢個岩!

民房

原帖由 laitungfamily 於 11-2-11 16:26 發表
我之前從來都冇唸過原來請工人都要睇佢外貌。
用開先知都要夾下眼緣,始終都係日日對住。

不會著重,不太醜樣就得,我只要求結左婚,年齡要30歲以上,會定性D。

珍珠宮

我朋友試過比個agent呃, 明明張相係正常, 但真人卻好似受過幅射咁, 嚇到佢地眼凸凸, 唔夠兩個月炒埋, 當然呢件幅射工人本身都係極品之皇先炒佢啦~~

我c6都話要請個好樣d, 起碼唔會食唔落飯喎~~

男爵府

我會揀完幾個, 再比小朋友揀, 事關佢地對得多d, 我個人就順眼就ok了

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

原帖由 Siuchoi 於 11-2-13 09:35 發表
我朋友試過比個agent呃, 明明張相係正常, 但真人卻好似受過幅射咁, 嚇到佢地眼凸凸, 唔夠兩個月炒埋, 當然呢件幅射工人本身都係極品之皇先炒佢啦~~

我c6都話要請個好樣d, 起碼唔會食唔落飯喎~~ ...

你朋友唔係執到我件丫烏嘛? 相同viedo都叫做眼耳口鼻無放錯位, 但真人黑過非洲人, 2眼呆滯, 成面暗瘡. 粒粒有濃.

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

外貌不能醜,會赫親細路
身材不能肥,會食窮我哋

伯爵府

大眼唔突
鼻直唔高兼有D肉
咀四正不薄,笑時不露牙肉,牙齒整齊
不打扮,不染髮
面圓不見腮,表情寬容
左右對稱,聲線清楚

不要太瘦,有肉地但不肥,不要太高因要湊小朋友。

複式洋房

原帖由 二少奶 於 11-2-11 16:47 發表
相由心生. 我一定以貌取人咖.

- 眼大大, 心腸唔會壞.
- 鼻樑低, 聽聽話話任你搓
- 雙唇厚, 重情重義唔反咬
- 手掌大, 做野一定唔嗱西

公司有個鼻樑低同事專同公司揾嘢,作對,吾多準喎

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至