烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

兩間都食過, 我like九龍個間多d.

大宅

係食lunch定dinner啦..幾錢,有咩好食呀...謝謝!
hello

男爵府

唔好去舊機場(九龍城)果間

大宅

香港嗰間都好唔掂 ...
記得初開幕話呢間野六星級

原帖由 susanfss 於 11-2-16 14:49 發表
唔好去舊機場(九龍城)果間

複式洋房

回覆 5# mattsarah 的文章

2間去過,銅鑼灣感覺好好多@@.

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

香港個間一定無6星級呀.

原帖由 kat_wang 於 11-2-19 21:38 發表
香港嗰間都好唔掂 ...
記得初開幕話呢間野六星級

水晶宮

回覆 1# mattsarah 的文章

我九龍城同尖沙咀兩間都食過, 好唔掂

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

男爵府

食過銅鑼灣買一送一, 好唔掂, 又少款又冇貴價野又唔好食, 買一送一都好唔抵

子爵府

醒目開學勳章

非常唔掂)))

彩鑽殿

我都係買1送1去食, 真係very唔掂, 一定唔會再去.

原帖由 kk2009 於 11-2-28 11:25 發表
食過銅鑼灣買一送一, 好唔掂, 又少款又冇貴價野又唔好食, 買一送一都好唔抵

複式洋房

食過香港間,勁吾掂,吾會再去

侯爵府

畀面勳章

我三間都去過,我覺得最唔掂嗰間係舊機場,千祈咪去
if 三間揀一間,i prefer 九龍嗰間

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

似乎3間都唔好去食咯

首頁

尾頁

跳至