自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日係*季季x*飲茶
食到大半的時候,叉燒飽同燒賣最後先來,囡囡自己拿了2粒食,我都無為意,但到第3粒時,囡囡要我幫佢整開,這時我才發現個蒸loon裹面有2粒大過3支牙簽加起來咁大的老鼠糞,
我當時即刻叫waiter過來,點知佢第1時間就要倒咗佢,好似無事咁.我覺得點可以當無事ga,佢地應該叫廚房要注意清潔先得ga,
後來我叫了部長過來,佢來到就話係蒸籠有小小dirty,我叫佢睇清楚,佢就話同我地取消,我就"吓"一声,因為我只係想同佢反映公司唔clean,要同事多d注意而已,跟住佢好快咁倒咗d燒賣 ,同時同我講唔張單唔使比錢,就拿住張單走了,我當時都唔知比乜反應好.
最後無再食就走了.
我覺得佢地好似一d想改過的意思都無,而且手法好似好成熟,我想佢地d卫生方面好有問題.
最慘係囡囡食咗2粒,唔知有幾多細菌ga???

ありがとう!!!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

男爵府

我住我到我都去過一次咁大把.又唔係好好食又貴
做乜唔影低佢呀

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

你去市中心果間定藍地果間丫?!

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

男爵府

藍地果間好DIRTY...貼錢比我都唔會去食

大宅

剛剛新年仲去左飲茶添~~

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

邊間季季紅??

大宅

市中心果間
ありがとう!!!

禁止訪問

水晶宮

藍地果間架車經過見成日有人排隊唔執輸咁有晚走去試下, 入到去見到個地下好dirty, 地方唔係咁乾淨, 一次過貨仔以後都唔會再去, 做飲食點可以咁唔理衛生架, 係要同食環署投訴等d人做下野

大宅

好媽媽勳章

同食環署傾傾

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

聽落好恐怖...
坦白講,我相信好多酒樓都有mouse,但如果出現在食物或者食具,我真係接受唔到...

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

藍地果間真係唔好去, 因為你見佢地個廁所就知幾dirty. 就算d野食再好, dirty已經唔可以接受. 一睇就知有好多老鼠. 食老鼠屎

珍珠宮

畀面勳章

係咪藍地個間? 個間野真係好 dirty 架, 唔好去

首頁

尾頁

跳至