親子旅遊

跳至

首頁
34567...39

尾頁

禁止訪問

伯爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請想問下有無人知STAR 同埋Magellan 酒店既雙島遊係幾多$?
之前睇FORUM好似Magellan rm65, 吾知STAR大概幾錢呢?
有無靚媽可覆, 吾該。

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 星仔 於 11-2-27 23:54 發表
係米次次超平都係要1年前先出promo呀? 會唔會發神經咁出promo架 e.g. 5月出暑假promo?

會, 但果d所謂promo已經唔算平; 如果超平(其實近幾次已經無左$0機價)就要好早book, 好似上星期, promo已經book 9/2011-2/2012.

別墅

資料好有用, 遲d再請教你地

伯爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 ahmama 於 11-2-27 22:48 發表
(1) 是否早訂一定平過遲訂? 還是每天價格不同?
promo最平, 但要差不多一年前BOOK.
(2) 如果二大一小五千五百價錢合理嗎?
@18XX, 偏貴
(3) 行李方面, 二大一小四天, 26" 通常多少公斤? (因家中無磅)
約20KG.

四日三 ...

$5500 真係偏貴喎~
我都係2大1小(5月份去), book埋座位, 訂埋行李重量, 都吾駛呢個價。

大宅

謝謝回覆, 想再問五日四夜:

(1) Hyatt Regency Kinabalu Rm2,728 ;
(2) Imperial Internation Hotel Rm2,038 .
你們會選那一間? 原因?

原帖由 ahmama 於 11-2-27 22:48 發表
(1) 是否早訂一定平過遲訂? 還是每天價格不同?
promo最平, 但要差不多一年前BOOK.
(2) 如果二大一小五千五百價錢合理嗎?
@18XX, 偏貴
(3) 行李方面, 二大一小四天, 26" 通常多少公斤? (因家中無磅)
約20KG.

四日三 ...

[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_287.gif[/img]

大宅

我都知道不是很平,下次都會早啲留意優惠價格, 但現在訂其他航空公司仲貴, 馬航優惠價二大一小要$6,860 (仲要 5/3/2011前票, 無得改期)!

原帖由 koller 於 11-2-28 11:21 發表

$5500 真係偏貴喎~
我都係2大1小(5月份去), book埋座位, 訂埋行李重量, 都吾駛呢個價。
[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_287.gif[/img]

大宅

請問你幾時訂的??

原帖由 ahmama 於 11-2-28 09:43 發表

會, 但果d所謂promo已經唔算平; 如果超平(其實近幾次已經無左$0機價)就要好早book, 好似上星期, promo已經book 9/2011-2/2012.

水晶宮

原帖由 fionwong2707 於 11-2-28 12:08 發表
請問你幾時訂的??

上星期, 但我係book 明年cny.

禁止訪問

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

伯爵府

乜KK D 房咁貴, 圍 $2000一晚咁制喎。

原帖由 fionwong2707 於 11-2-28 11:55 發表

(1) Hyatt Regency Kinabalu Rm2,728 ;
(2) Imperial Internation Hotel Rm2,038 .

大宅

Sorry, 我無說清楚, 價錢是二大一小, 五日四晚, 包雙島遊及激流二天活動.

想問大家, 其實現在才買八月份沙巴機票, 是否AA最平??

原帖由 siulili 於 11-3-1 02:10 發表

伯爵府

ic, 八月係旺季, 你最好早D買,AA個價好飄忽架。

原帖由 fionwong2707 於 11-3-1 09:39 發表
Sorry, 我無說清楚, 價錢是二大一小, 五日四晚, 包雙島遊及激流二天活動.

水晶宮

原帖由 fionwong2707 於 11-3-1 09:39 發表

aa 咩都無, 樣樣要extra pay, 如果book唔到平飛, 寧願俾多小小買港龍/馬航package. 酒店負擔到最好選Shangri-la Tanjung Aru or Magellan Sutera, 近市區5星resort, 酒店有碼頭出島.
沙巴15/7-31/8 靚酒店要收旺季附加費, 一間房貴幾百, 最好7月中之前去.

子爵府

Malaysia Airlines have promotion for airfare. Go to see if you can find promotion fare.

原帖由 ahmama 於 11-3-1 10:23 發表

aa 咩都無, 樣樣要extra pay, 如果book唔到平飛, 寧願俾多小小買港龍/馬航package. 酒店負擔到最好選Shangri-la Tanjung Aru or Magellan Sutera, 近市區5星resort, 酒店有碼頭出島.
沙巴15/7-31/8 靚酒店要收旺季 ...

大宅

謝謝各位的意見!所以現在好急找資料?

請問 往Hyatt 有什麼途徑去味雅及雙天吃晚飯?

原帖由 siulili 於 11-3-1 09:48 發表
ic, 八月係旺季, 你最好早D買,AA個價好飄忽架。

子爵府

原帖由 fionwong2707 於 11-2-28 11:55 發表

當然係HYATT 啦, D 房O岩O岩裝修完.

訂AA TICKET>>我今個SUMMER 去, 係上年8月PROMO 訂呀!
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

子爵府

原帖由 fionwong2707 於 11-3-1 11:37 發表
謝謝各位的意見!所以現在好急找資料?

請問 往Hyatt 有什麼途徑去味雅及雙天吃晚飯?

行去得呀啦, 都係10MINS 左右.

你望O下地圖:

http://hochings.smugmug.com/Travel/20100713-18-Sabah/info/SabahYou/1000670044_K2KxE-O.gif

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

子爵府

原帖由 siulili 於 11-3-1 02:10 發表

AGODA 訂唔駛呢個價, 完美假期HYATT 有PACKAGE 都平D. 暫時睇15/7後圍起唔駛$1100.

首頁
34567...39

尾頁

跳至