自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我剛剛打電話去迪士尼問過啦....

升級做年票係這樣計的

例如:
如果我想升級做$1300個隻, 要補差價
($1300-$350)=$950

所以這個優惠都好吸引

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係呀...如果可以就到果幾日去,真係平架

侯爵府

畀面勳章

原帖由 katie0921 於 11-2-16 18:03 發表
我剛剛打電話去迪士尼問過啦....

升級做年票係這樣計的

例如:
如果我想升級做$1300個隻, 要補差價
($1300-$350)=$950

所以這個優惠都好吸引 ...

假期,怕唔怕大陸人多 !

侯爵府

我聽工聯會個職員講, 都有好多香港人去買這些優惠門券, 今次會香港人 多過 大陸人.....唔駛怕....

原帖由 潘高壽 於 11-2-16 19:53 發表

假期,怕唔怕大陸人多 !

大宅

原帖由 katie0921 於 11-2-16 19:59 發表
我聽工聯會個職員講, 都有好多香港人去買這些優惠門券, 今次會香港人 多過 大陸人.....唔駛怕....

我地邊度鬥得過佢地呀 ??? 唉
:sm: Auntie_Winnie

侯爵府

唔緊要啦, 今次鬥唔過....咪下次再鬥過....

囡囡生日想去迪士尼, 又見到有優惠門券, 就買嚟一家四口去玩一次, 點知工聯會個職員講, 可以轉做全年票, 打埋電話去迪士尼問, 真係可以用 優惠價錢 轉全年票, 等佢地放暑假, 玩多幾次, 今次玩唔到這個遊戲, 咪下次再玩過....都抵啦....

原帖由 Auntie_Winnie 於 11-2-16 20:01 發表

我地邊度鬥得過佢地呀 ??? 唉

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔知邊間重有得買呢...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

死啦,個個講唔同既...一d話用$210計,一d話350計

侯爵府

油麻地工聯會...仲有優惠入場券....

原帖由 natalie_lee1010 於 11-2-16 22:56 發表
唔知邊間重有得買呢...

男爵府

要用咩卡買先有優惠?

侯爵府

要係會員....先有優惠....

原帖由 ececbaby 於 11-2-17 12:07 發表
要用咩卡買先有優惠?

男爵府

咁應該點借會員卡?
請指點
原帖由 katie0921 於 11-2-17 12:09 發表
要係會員....先有優惠....

男爵府

我問過係用$210 計喎....無so....

原帖由 natalie_lee1010 於 11-2-16 23:05 發表

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

原帖由 natalie_lee1010 於 11-2-16 23:05 發表

我買飛時問過工聯會職員, 佢夠話無得轉年票...

去 Disney 時親身問一次, 到時咪知囉~

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

原帖由 katie0921 於 11-2-16 20:08 發表
唔緊要啦, 今次鬥唔過....咪下次再鬥過....

囡囡生日想去迪士尼, 又見到有優惠門券, 就買嚟一家四口去玩一次, 點知工聯會個職員講, 可以轉做全年票, 打埋電話去迪士尼問, 真係可以用 優惠價錢 轉全年票, 等佢地放暑 ...

優惠價錢 = $210?
$350 唔係優惠價喎.
Disney 職員會唔會講梗平時正常票價升級呀?

大宅

醒目開學勳章

原帖由 ececbaby 於 11-2-17 12:38 發表
咁應該點借會員卡?
請指點

每人會員最多買4張
所以你不如入會 (唔知你邊個行業, 所以唔知年費幾多)
有些行業年費 40, 有些行業年費60~70

伯爵府

如果話優惠價,咪等如$210 , 即$1300-$210 =補$1090囉.
又或者買最平$650 - $210 = 補$440

上次清明上河圖飛有9折(好似),我打去問過迪士呢,佢地都話要當日離園時搞年証,$650-優惠價(9拞) ... 先補錢架!
所以最終你地都係付出原價買年証! 應該今次都係一樣!
如果你地真係想轉年証,咁就唔洗去工聯會買飛啦! 直接搵任何一日去廸士呢玩(例如星期六或日) $350, 出門前補番$300做最平$650年証(只限星期一至五入場,唔包紅日節日假期,自己去網頁睇)

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

好抵呀,我陀我同事買4張先!再upgrade年票得閒去玩

子爵府

原帖由 BeBe媽媽 於 11-2-17 13:42 發表
如果話優惠價,咪等如$210 , 即$1300-$210 =補$1090囉.
又或者買最平$650 - $210 = 補$440

上次清明上河圖飛有9折(好似),我打去問過迪士呢,佢地都話要當日離園時搞年証,$650-優惠價(9拞) ... 先補錢架!
所以最終你地 ...

買左工聯會的票可以打去迪士尼(好似打1830830問門票資料)check下如果轉年票已補回差價多少, 佢會話你知你張票值多少

我上次都係出面旅行社買票(2大1小平左共90元)再入到去才轉年票, 如果假日去的話又只轉最平 $650便入到去再轉(可能因為因轉左年票便因為假日不能進場), 加上有時出面排隊多人, 入去比較少d人

子爵府

如果買套票或門票, 我之前看過兩間
中旅行社有套票連餐卷($377)
http://www.ctshk.com/ticket/admticket_hk.htm
仟悅旅行社 ($315#打個去迪士尼check過佢張票當正價票源350補回年票差價的)
http://www.teamnice.com/ticket/oceanparkticket.htm

仟悅我之前都唔知佢係咩旅行社, 所以都問過迪士尼佢d票係咪授權賣, 佢地話係的, 唔放心可以再親自打去迪士尼問的, 希望以上資料你們有用吧

首頁

尾頁

跳至