想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

之前話揾唔到原因,驗過我的血和BBs DNA各樣都係正常,之後再去睇多次醫生,醫生話可能bb有感染,但係問佢咩菌感染,又話唔知道。

原帖由 AKLOVELOVEBABY 於 11-2-17 18:00 發表
你知五知咩原因18周流產呢?你都要堅D,你唸主幾時再ivf呢?我地齊作戰吧,一定會成功家!

大宅

真係無法!為有再努力作戰吧
只要我地有健康身體才有希望,我地係打不死家,千其五可以放棄!

大宅

kskl, AKLovelovebaby,
一同努力吧!

大宅

我已BOOK定仁安4月睇周醫生, 因我很担心今次FET失敗..

複式洋房

實在佩服你們我勇敢精神, 我都要向你們學習, 我打算下個月再FET, 上兩次都失敗左, 所以無咩信心, 不過見到你們甘積極, 我都要努力, 大家加油, 互相支持!

原帖由 AKLOVELOVEBABY 於 11-2-18 11:15 發表
真係無法!為有再努力作戰吧
只要我地有健康身體才有希望,我地係打不死家,千其五可以放棄!

複式洋房

DEL

大宅

你又知五知點解你ivf五成功呢?會五會身體本身有什麼事呢?
原帖由 Pooh2008 於 11-2-18 12:02 發表
實在佩服你們我勇敢精神, 我都要向你們學習, 我打算下個月再FET, 上兩次都失敗左, 所以無咩信心, 不過見到你們甘積極, 我都要努力, 大家加油, 互相支持!

...

複式洋房

主要原因就唔知, 不過我兩次放完胎驗血後, 醫生都要我加針藥(黃體), 我唸一定某方面不足, 之後驗血check bingo個數字似有非有, 兩次都係甘, 我都唔知咩原因, 你幾時會再開始?

原帖由 AKLOVELOVEBABY 於 11-2-18 12:13 發表
你又知五知點解你ivf五成功呢?會五會身體本身有什麼事呢?

大宅

我唸你係王體銅不足呵都會另流產的,你有無塞藥呀,可能都五夠所以要加針。我每日兩粒400塞藥,我尋日開始無塞而家等m小姐,我day1就要打去診所,今個cycle就又開始呀。我而家仍然有作戰之氣所以我五可以比佢停(的是mood),哈哈!
原帖由 Pooh2008 於 11-2-18 12:42 發表
主要原因就唔知, 不過我兩次放完胎驗血後, 醫生都要我加針藥(黃體), 我唸一定某方面不足, 之後驗血check bingo個數字似有非有, 兩次都係甘, 我都唔知咩原因, 你幾時會再開始?

...

大宅

AKLovelovebaby,點解你會覺得今次FET失敗?? 你都未M??

大宅

我day12已去了診所驗血呀!
原帖由 小vivi 於 11-2-18 15:51 發表
AKLovelovebaby,點解你會覺得今次FET失敗?? 你都未M??

男爵府

ivf bbs係5個月走了, 我遲d都會做fet (有3個胚胎), 但真係無咩信心, 請問各位fet既流程係點既呢??

別墅

原帖由 kskl 於 11-2-18 09:52 發表
之前話揾唔到原因,驗過我的血和BBs DNA各樣都係正常,之後再去睇多次醫生,醫生話可能bb有感染,但係問佢咩菌感染,又話唔知道。

我20周時都做左人工流產因為驗到bb有細菌感染。個隻細菌叫CMV。

首頁

尾頁

跳至