自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

每次見到會員起衝突,版主都唔想第一時間介入,希望雙方和平解決,唔好令會員覺得版主事事干預,誤會我地禁制言論自由。

但事實上,唔係人人都能做到,每每因自己認為無傷大礙的說話而觸動了對方的情緒,傷害了對方。對方不忿,繼而針鋒相對,互找對方的缺點或過失來挑釁反擊。

版主都係人,唔係警察,亦唔係無情。每次處理會員罵戰封戶都好唔安落,尤其係老會員起爭執,覺得每次出手好似在傷害與'朋友'的感情。我希望大家都能互相尊重,好好利用BK依個平台滿足自己正面的需要(求助、尋求支持、分享、結識朋友、尋找有用資訊等)。

呻完。
盡我一己之力,發放正能量!

珍珠宮

收到
         ~~~酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆 ~~~

子爵府

2018復活節勳章

我今日都好唔開心, 啤一個好無禮貌既客話; 唔知點解, 仲有d人認為, 講左一d刺激別人既說話, 就好似高人一等咁.
Monkey媽媽

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

辛苦晒各位版主

別墅

原帖由 召藥師 於 11-2-18 01:55 發表
每次見到會員起衝突,版主都唔想第一時間介入,希望雙方和平解決,唔好令會員覺得版主事事干預,誤會我地禁制言論自由。

但事實上,唔係人人都能做到,每每因自己認為無傷大礙的說話而觸動了對方的情緒,傷害了對方。對方不忿,繼而 ...

我明白, 相信你亦因為我與該會員的言論衝突而煩惱, 我係度講聲唔好意思!
這件事上, 我無意挑起事端, 但該會員不止一次的對我惡言實在令我沉不住氣"回敬"對方!

再一次講聲唔好意思!

珍珠宮

大廚勳章

原帖由 召藥師 於 2011-2-18 01:55 發表

但事實上,唔係人人都能做到,每每因自己認為無傷大礙的說話而觸動了對方的情緒,傷害了對方。對方不忿,繼而 ...

收到,明白版主的苦衷, lee都係想見到大家開開心心...禾(地)會乖D架啦.
lee唔好 呀~

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

只能說聲 加油!!!!!!!!!!!!!!!!!!

唔好比咁大壓力自己,得閒出去行下,放鬆下.

人就是如此!喜歡隨著環境轉變.是對是錯,當下覺得好玩就不顧後果!做了媽媽時常會大罵孩子的好奇.好勝心.但做媽媽的會否反醒自己也不是如此!

王國長老

王國長老

支持!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

辛苦晒,加油呀

水晶宮

大家都相信幾位版主為人
Support
少奶奶的身份,丫頭的命...

子爵府

畀面勳章

辛苦你啦, 超級版主,

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

辛苦晒,加油

珍珠宮

yes! 支持!!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

//pad

辛苦晒~~~
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 梓軒媽咪 於 11-2-18 03:04 發表
只能說聲 加油!!!!!!!!!!!!!!!!!!

唔好比咁大壓力自己,得行出去行下,放鬆下.

男爵府

大廚勳章

食粒朱古力會開心返架! 加油!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

焗個蛋糕食吓 , 咩氣都消晒

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

支持你呀
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

寶石宮

收到, 收到~~

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

支持

首頁
12345...8

尾頁

跳至