自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

哈哈!佢有幾惡平時就已知道....
原帖由 cathy-tse 於 19/2/2011 01:42 發表
你有幾惡呀....

就5元事件就知妳....

王國長老

王國長老

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

子爵府

辛苦了~~ 加油~~

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

今日如何呀!最重要是有老公仔女在身邊傾計慰問。
原帖由 amythepooh 於 18/2/2011 23:40 發表
召廚神,唔好比敢大壓力自己 ,因平時生活都已經好大壓力,大家上來都是想有說有笑,減吓壓, 多些教我們烹調不同新款又平的餸,因平時買餸不懂買又想平現在太貴只買魚菜肉,因自己限額是買30-35左右餸但又想有不同款式 ...

水晶宮

今日如何呀!最重要是有老公仔女在身邊傾計慰問。
原帖由 amythepooh 於 18/2/2011 23:40 發表
召廚神,唔好比敢大壓力自己 ,因平時生活都已經好大壓力,大家上來都是想有說有笑,減吓壓, 多些教我們烹調不同新款又平的餸,因平時買餸不懂買又想平現在太貴只買魚菜肉,因自己限額是買30-35左右餸但又想有不同款式 ...

大宅

有人的地方便有是非.

我地係凡人, 又係煩人, 所以無得回避. 只可以叫自己以平常心去處理, 自己不能釋懷的話, 外人點講都係聽唔入耳. 但係你面對問題, 咁即係行出咗第一步LA. 比少少時間自己LA! 咁多人回應, 即係好多人支持你LA. 加油呀.
原帖由 Bing.Jing 於 11-2-18 01:57 發表
收到

首頁

尾頁

跳至