跳至

首頁

尾頁

複式洋房

已經k3啦,今年小學,不過英文差,又冇咩興趣,對英文唔上心,應該學咩先呢?,好多中心都有好多英文課程,都唔知點安排,學拚音,會話?定係單對單搵人教?
有冇家長俾d意見?唔該

如果單對單,請問有冇介紹?粉嶺邊間學英文好?

大宅

原帖由 tobemum11 於 11-2-18 10:39 發表
已經k3啦,今年小學,不過英文差,又冇咩興趣,對英文唔上心,應該學咩先呢?,好多中心都有好多英文課程,都唔知點安排,學拚音,會話?定係單對單搵人教?
有冇家長俾d意見?唔該

如果單對單,請問有冇介紹?粉嶺邊間學英文好? ...

咁細個,一班人學英文會開心o的,可能o的英文PLAYGROUP會o岩~

大宅

MommyPanel勳章 開心吸收勳章 環保接龍勳章

學cambridge啦,我諗住個囡升高班就俾佢讀,我有睇過教材,有圖畫又學生字,幾得意!

複式洋房

唔該兩位

係咪劍橋英語?邊度學呀

禁止訪問

大宅

原帖由 chan_9231 於 11-2-21 13:26 發表
上水廣場9樓playgroup有外籍老師教英語課程

7,8,9樓都有好多外籍老師教英語課程既,自己親身去問下,睇下邊間答得最專業,環境又ok既都可以試下既~

洋房

以我記憶,那裡的九樓是學前playgroup為主,那間中心裡面放滿給幼兒玩的滑梯及玩具,之前我也有到過那裡試堂,K3那裡應該不適合,建議你找一些真的能加強英文能力的課程參加.

伯爵府

牛年勳章

我會搵間人少少,但有 native english teacher 從遊戲中學習的英語中心。

男爵府

劍穚英語對一個無興趣學英文的小朋友會唔會悶......呢?!!好似要坐定定上堂!!
K3 其實真係可以參加一D外藉老師教的playgroup , 邊玩邊學對一個無興趣的小朋友好似吸引D!!

複式洋房

唔該甘多位mama
我都查詢過檢橋英語,佢地讀既課程好似專for你去考試,我唸住小學先開始,應該唔遲...瓜?

大宅

MommyPanel勳章 開心吸收勳章 環保接龍勳章

劍橋預備班囉~ 我以前住果區好hit呢類班架喎,又想學到英文,但又唔係齋playgroup咁o徙錢

首頁

尾頁

跳至