婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

del

子爵府

畀面勳章

我之前係見到隻99打來唔聽,之後打畀C6扮唔得閒話佢老母打咗好多次來唔知乜事,要C6打返畀佢,試多幾次隻99無再打畀我。

大宅

佢每次打來,我都係唔會聽的,最多話聲俾 c6知佢亞媽找佢,啋佢都傻,99每次打來都係分咐我做野,我又唔係佢工人

男爵府

好媽媽勳章

將係線飛去老公手提...

伯爵府

2024年龍年勳章

我99都係咁, 鍾意打比我多過打比佢個仔, 有時真係好衰, 見到來電我多數唔聽.....
我~好~幸~福~呀~

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

99都有試過打俾我,但唔多

大宅

畀面勳章

mrsjimmy
我覺得你可以聽囉, 之後先叫你c6打番俾佢......又或者, 你老公出TRIP前,叫你老公講定俾你99知, 等你老公感受下你99幾咁煩囉!!
擰送, 可以唔食..又或者直頭唔聽, 佢都冇你付!!

我99都係咁, 打親比我都係叫我買野, 收衫, 吩付我做野...試過打來叫我幫佢開定熱水tim呀!!!
我之後都係唔聽!!!!!!!!!!!!!!!
唔聽佢都冇法..........返來問...咪話去左toliet.....冇帶電話...有咁多借口得咁多借口!!佢都冇付架!
ಇღ We LOVE U, My Rabbit Baby ღಇ

男爵府

del

公爵府

更唔想都唔會特登唔聽!!!最多講比佢知宜家唔得閒, 收線叫老公打返去比佢!!

男爵府

我99無打過比我, 我諗佢連我個電話幾多號都唔知, 點打比我呀!

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

99無我手提
不過如果你用iphone既可以download 一個apps 叫 熊貓xxx 呢個可以俾你選擇聽什麼人電話/ 不接聽哪人號碼 ! 好好用, 我都有 !

你需要我可以俾詳細資料你

大宅

原帖由 alice44 於 11-2-18 17:03 發表
我99無打過比我, 我諗佢連我個電話幾多號都唔知, 點打比我呀!

同道中人~~~哈~~

男爵府

原帖由 worrytohavebaby 於 11-2-18 16:57 發表
mrsjimmy
我覺得你可以聽囉, 之後先叫你c6打番俾佢......又或者, 你老公出TRIP前,叫你老公講定俾你99知, 等你老公感受下你99幾咁煩囉!!
擰送, 可以唔食..又或者直頭唔聽, 佢都冇你付!!

我99都係咁, 打親比我都係叫 ...

del

男爵府

原帖由 lovelycats1437 於 11-2-18 17:05 發表
99無我手提
不過如果你用iphone既可以download 一個apps 叫 熊貓xxx 呢個可以俾你選擇聽什麼人電話/ 不接聽哪人號碼 ! 好好用, 我都有 !

你需要我可以俾詳細資料你 ...

熊貓 app 係咩黎架? 我用緊 iphone, 好有興趣呀

男爵府

原帖由 rean_chau 於 11-2-18 17:00 發表
更唔想都唔會特登唔聽!!!最多講比佢知宜家唔得閒, 收線叫老公打返去比佢!!

佢最後打俾 c6 問點解我冇聽電話, c6 就話我冇帶電話

男爵府

原帖由 hslabby 於 11-2-18 17:09 發表

同道中人~~~哈~~

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

自從發生左果件事之後,呢幾年我見到佢都無叫佢,佢都知自己衰到連個仔都唔幫佢,佢仲點會咁唔要面打比我喎

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

99無我手提.

大宅

原帖由 mrsjimmy 於 11-2-18 17:10 發表

我老公 1 個月先出 1 次 trip, 每次都係出 2-3 日, 我唔明 why 99 每次都係佢出 trip 先打黎....

其實之前我一直有聽佢電話, 事緣我早幾日係 fb share 左張 bb u/s 相 (99 有我 fb), 佢一睇到就打黎俾我, ...

set你99睇唔到你fb先...佢應該會醒水架啦

大宅

原帖由 mrsjimmy 於 11-2-18 16:33 發表
你地 99 會打你手提嗎?

每次 c6 返大陸, 99 就會打俾我搵仔, 又問佢個仔幾時返 hk....

我有左之後佢仲煩, 成日打黎話要擰餸俾我 (我好多次食完佢 d 餸肚痾, 唔敢再食)

我每次見到來電顯示係 99 都唔想 ...

mrsjimmy,

好高興見倒你有咗....恭喜哂!!

首頁

尾頁

跳至