嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問大家知唔知如果想請24小時陪月湊孖b大約要幾錢呢?

複式洋房

如果單b24hr都要成2萬,如果雙胞胎就唔知點計了!
原帖由 minna_tabo 於 11-2-18 22:35 發表
請問大家知唔知如果想請24小時陪月湊孖b大約要幾錢呢?

禁止訪問

大宅

Thanks Pumeli & applesandy

我有朋友話俾我聽, 24小時陪月孖b既就要3萬9千, 返Mon-Sat, 我聽完都呆咗, 所以想知有無媽咪請過, 係咪真係要咁貴?

禁止訪問

陪月勳章

別墅

My experience. My twins are 18 months now.

If you like to have 陪月 days & nights, I recommend you to have 1 day time 陪月 & 1 night time 陪月. Reason:
1) 陪月 is human. She gets tired too. 24-hour 陪月 still needs to sleep...usually a few hours a day. You can imagine her working 26 days straight with no rest. Performance may not be good.
2) I hired 1 day time (around $13K) and 1 night time (around $15K). So total is around the same as one 24-hour. But the 陪月 will be in normal condition to work instead of very tired. Of course, price might have gone up now but should be around this $$.

原帖由 blacknancy 於 11-3-2 16:24 發表
24小時果D就真係要好貴!我岩岩了解過.
不過8小時的一個月都係萬鬆D!!

複式洋房

我系請的兩個(一個白天一有夜晚),白天萬三,晚上萬八。若果一個做24小時很辛苦,夜晚未必能湊好B.

大宅

我現在用緊一個..
每天8小時26日收$17,000.-
我要求佢返夜..就當加班計..時薪$60

禁止訪問

大宅

我的陪月很貴

8小時for Twins = $25000/month

大宅

陪月的收費差口別很大, 我問過有d陪月8小時for Twins收$15000, 有d就收$25000

原帖由 chiseen123 於 11-3-12 19:54 發表
我的陪月很貴

8小時for Twins = $25000/month

複式洋房

我的陪月收$20000, 工時10:00am-6:00pm, 但因我的孖b吃得慢, 佢又擔心我和老公辛苦, 常做到九點幾先走!

大宅

Can you recommend them to me? I am looking for someone who has experience in twins! Thank you so much!

大宅

我的陪月收$25000, 每週6日/24小時.

珍珠宮

我三年前個倍月就+30% 
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

首頁

尾頁

跳至