跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 5)

Deleted

子爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 5)

NO. 2呀!

子爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 5)

to all,
我計到的已經計左,我共慳$525.9。

豆,
你唔好諗住kinki唔識聽你就唔講,佢地好醒架!一定知你講咩架,最緊要係佢地冷靜左,先會聽得明你講咩囉!你叫亞婆試下啦!唔好讓kinki呀!

伯爵府

第3個.

子爵府

sabina_bb 寫道:
你試過講道理味 我collins都得架. 佢 :-( 我唔理佢, 而佢 :-( 一會見冇人彩佢, 佢自己停然後咪屎屎氣走過黎同我玩. 佢 :-( 我會叫所有人唔彩佢架咪等佢以為咩都 :-( 就得

係呀! yeah!

sabina,
你係第三個呀! :tongue:

伯爵府

咦....我今次好似又係阿四~~~

子爵府

+wai,
唔洗多謝喎!我唔帶bb車的話,都唔會去行書展呀!
快d報到啦!

侯爵府

好野! 又搬大屋!!

豆,
你唔好諗住kinki唔識聽你就唔講,佢地好醒架!一定知你講咩架,最緊要係佢地冷靜左,先會聽得明你講咩囉!你叫亞婆試下啦!唔好讓kinki呀!

係呀?? 好! 等我試下咁對付佢先! 放心啦! 我吾會讓佢架! 成間屋係得我一個鬧佢咋! 真係要阿婆同佢老豆合作先得!

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

聰明豆 寫道:
[quote]
煒良媽咪 寫道:
入房只係要佢冷靜 & 思過, "非法禁固"邊有禁嚴重

煒良細個有無咁曳架?? [/quote]
佢更係有啦! 我諗lei類行為好common, 但你就一定要糾正Kinki :-P

伯爵府

wandyfok 寫道:
[quote]
sabina_bb 寫道:
你試過講道理味 我collins都得架. 佢 :-( 我唔理佢, 而佢 :-( 一會見冇人彩佢, 佢自己停然後咪屎屎氣走過黎同我玩. 佢 :-( 我會叫所有人唔彩佢架咪等佢以為咩都 :-( 就得

係呀! yeah!
sabina,
你係第三個呀! :tongue: [/quote]
我改左啦. 衰鬼:tongue:

伯爵府

to all,
我計到的已經計左,我共慳$525.9。

豆,

咁我慳幾多呀

侯爵府

Ka_wai 寫道:
係呀~~唔好好似我咁令咁多人失望呀~~

吾係既! 妳下次補鑊囉!!

侯爵府

煒良媽咪 寫道:
佢更係有啦! 我諗lei類行為好common, 但你就一定要糾正Kinki :-P

連煒良咁純品都會呀?? 咁妳當時點對付佢呀??

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
係呀~~唔好好似我咁令咁多人失望呀~~

吾係既! 妳下次補鑊囉!! [/quote]

收到~~

子爵府

sabina,
我代你買的書,共慳$218.5。

伯爵府

sabina,
我代你買的書,共慳$218.5。

唔該晒 補返上次買貴左既phonic kids.

子爵府

sabina,
你幾時買貴左phonics kids呀?

大宅

報到

書展妳地個個都收獲豐富喎!

子爵府

傑傑ma,
hello!你呢幾日有無去青衣城呀?見唔見到我恩恩呀?

大宅

wandyfok,

我Sunday帶o左傑傑去青衣城睇早場, 跟住去冒險樂園玩到around 12:00pm.

我平時日日放工都經過青衣城, 但唔見恩恩bor :-|

恩恩係咪黎o左青衣渡假

首頁

尾頁

跳至