自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

這是舊新聞, 不值一提..

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

其實佢唱歌真係唔得架,都唔知佢點開演唱會

翡翠宮

AGREED!!!

原帖由 tkbaby 於 11-2-20 21:23 發表
佢從來唱歌都未好聽過~

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

我估佢個concert 都會好悶下...又唔識講野...
講野成日都木定口呆咁..
佢d歌首首都聽到差不多瞓著左....
佢把聲其實唔係差..但一到高音既位又去唔到..要用d假音.
真係好難聽....
唔駛錢叫我睇佢concert都未必會去睇.....

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

至鬼憎佢
一諗起佢喺伊麵屋企死出嚟個得戚笑樣
就想星巴佢

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

從來唔覺得佢識唱歌, 亦唔會聽佢的歌. 佢未做藝人之前, 成日上會計師樓等佢前前度男友放工, 點知一入行就一腳飛人, 已經對佢無好感, 再見埋佢係伊麵屋企出來那幅得戚樣, 就更加唔會睇佢, 唔知點解, 知道佢同伊麵散咗, 個心有一陣涼快感覺, 我係咪好衺? 噚晚知道佢上電視, 決定提早瞓覺.

珍珠宮

2024勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 luckymother 於 11-2-21 16:31 發表
從來唔覺得佢識唱歌, 亦唔會聽佢的歌. 佢未做藝人之前, 成日上會計師樓等佢前前度男友放工, 點知一入行就一腳飛人, 已經對佢無好感, 再見埋佢係伊麵屋企出來那幅得戚樣, 就更加唔會睇佢, 唔知點解, 知道佢同伊麵散咗 ...

佢講嘢時好想扮高格調有學養嘅人咁款, 成日高8度講嘢.

唔知今次個外交官會唔會娶佢做老婆呢?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

very agree 的確難聽mouth:

男爵府

畀面勳章

絕對係難聽, 我琴晚睇左小小即刻轉台.

原帖由 bb86 於 11-2-21 16:54 發表
very agree 的確難聽mouth:mouth:" />

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好似話佢個concert仲有好多ticket賣呀.

男爵府

BK Milk勳章

又唔係咁差丫, 我唔係佢fans, 但佢唱得好過以前wo, 而且假音都叫好過小妹妹果d歌星...

而佢樣子真係冇咩點變, 仲keep得相當唔錯, 可惜眼肚太大....

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

企唱歌...... !

侯爵府

佢唱歌真係麻麻,D假音真係幾假.

男爵府

畀面勳章

我睇到最尾時佢好似得幾個朋友上去,我覺得佢人緣都
係麻麻地咁.

珍珠宮

2024勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 可樂米大人 於 11-2-21 18:23 發表
我睇到最尾時佢好似得幾個朋友上去,我覺得佢人緣都
係麻麻地咁.

數來數去都係楊采妮

伯爵府

2023年兔年勳章

原帖由 wingogo 於 11-2-21 00:08 發表
佢有冇回應你?
冇...佢扮聽唔到..........

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

原帖由 BeautyPinky 於 11-2-20 21:16 發表
果啲假音, 同埋超唔夠氣... 不過個樣都仲幾得

佢出第一隻碟, 我去hxv 聽, 聽左一陣即刻掉低個headphone. d 假音真係好假....

佢d 歌本身係好聽, 但係佢唱到好似強x 左首歌咁...浪費晒道歌同埋幕後既人既努力.

睇得出佢好努力工作, 亦嘗試做唔同野, 但唱歌要天份, 唔係將勤補拙就得. 佢做番model, 可能仲適合佢.

複式洋房

佢不如做模特兒好過

男爵府

其實我覺得佢幾靚人都唔錯,歌都幾好聽,不過聲底薄唱得唔夠好。佢保養得好好呀,隻fancxx唔錯!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

對她冇好感

首頁

尾頁

跳至