自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

我只想問一句佢:

點解你要做將短處放在人前, 郤將長處收理, 佢根本唔係做歌星的料,做影星又呆板到c, 每套戲都難睇、做作......

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

難聽..點開演唱會..

大宅

原帖由 grace_xian 於 11-2-21 20:51 發表
我只想問一句佢:

點解你要做將短處放在人前, 郤將長處收理, 佢根本唔係做歌星的料,做影星又呆板到c, 每套戲都難睇、做作......

做花樽,用黎睇~

男爵府

楊千嬅同陳慧琳唱得唔算最好, 但起碼好佢好多, 人地行出黎講說話一D唔造作, 有風度有禮貌, 但梁詠琪呢? 成日以為自己好正好漂亮, 唔該佢檢討自己失敗的原因啦, 如果佢真的有實力, 就唔會輸比2位ar太啦

原帖由 莎莎莉莉 於 11-2-21 09:12 發表
呢代人有幾多個係好聽吖
難道大家覺得楊千嬅陳慧琳唱得好聽?

大宅

咁又唔可以咁講野既
朋友唔洗多, 最緊要知心
不喜勿插, 我自己知心既朋友都唔係好多
但有事果陣互相幫到忙已經好足夠

原帖由 可樂米大人 於 11-2-21 18:23 發表
我睇到最尾時佢好似得幾個朋友上去,我覺得佢人緣都
係麻麻地咁.

原帖由 bosch 於 11-2-21 20:09 發表

佢出第一隻碟, 我去hxv 聽, 聽左一陣即刻掉低個headphone. d 假音真係好假....

佢d 歌本身係好聽, 但係佢唱到好似強x 左首歌咁...浪費晒道歌同埋幕後既人既努力.

睇得出佢好努力工作, 亦嘗試做唔同野, 但唱歌要 ...

原帖由 Vanessa_818 於 11-2-21 20:25 發表
其實我覺得佢幾靚人都唔錯,歌都幾好聽,不過聲底薄唱得唔夠好。佢保養得好好呀,隻fancxx唔錯!

我認為佢骨架穿衫幾好睇
好多時佢, sammi 同kelly 著果d衫我都覺得唔係個個著到
同埋我覺得佢如果做返design既野可能仲o岩佢
佢把聲真係好薄

醉心於 - 蝶古巴特拼貼 、黏土、 等 手工藝

decoupage 是一種活用專用紙及餐巾剪裁技法,
拼貼出既復古又新潮的傢具、雜貨,
把一切平平無奇的事物改裝。

有興趣可以大家一起分享~~ ^^

大宅

題外話
我都唔覺得x若琳唱得好好聽

個樣好做作

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

原帖由 kaoribb 於 11-2-22 14:28 發表
我認為佢骨架穿衫幾好睇
好多時佢, sammi 同kelly 著果d衫我都覺得唔係個個著到
同埋我 ...

我記得佢以有個佐x奴既廣告, 平面廣告上寫住"未嘗一吻", 唔知仲有冇人記得. 佢個樣唔係太標緻, 不過感覺上佢有做model 既條件 (model 唔需要靚), 著衫都好睇.

大宅

冇印象
原帖由 bosch 於 11-2-22 19:52 發表

我記得佢以有個佐x奴既廣告, 平面廣告上寫住"未嘗一吻", 唔知仲有冇人記得. 佢個樣唔係太標緻, 不過感覺上佢有做model 既條件 (model 唔需要靚), 著衫都好睇. ...

首頁

尾頁

跳至