自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

仲有冇團會出發呢?

就算取消左+免費,都千奇唔好去呢D鬼國家

子爵府

I wont visit that country even OTA is no longer black!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

取唔取消都無所謂, 反正我&成個家族都唔會再去呢個國家.

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

送埋錢都唔會去啦.

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我係想睇下政府而家點想,有冇人知呢?

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

取唔取消都無所謂!我呢世都唔會去果度...

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無關心過呢個問題,反正以前無去過,未來都一定唔會去!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

去菲律賓會變成最後一程!
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

大宅

醒目開學勳章

比錢我都唔去啦!理得佢係乜色警告吖!

珍珠宮

好媽媽勳章

我&我既家人呢世都唔會去呢個衰國家,不知所謂!

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

最好永久都係黑色旅遊警示 ! 請我都唔會去 ! 佢地都睇唔起香港 ! 咁把炮....... 唔好放D人出黎香港打工 !!!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我的諗法一様...點都唔會去

子爵府

醒目開學勳章

送埋錢都唔會去呢個不知所謂既國家!!:;pppp:

大宅

畀面勳章

永世都係黑色警示!!!

原帖由 小木偶媽咪 於 11-2-22 16:50 發表
仲有冇團會出發呢?

就算取消左+免費,都千奇唔好去呢D鬼國家

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

可以既話真係想世世代代咁傳落去俾D子孫知道,呢一世都唔好去踏足呢個垃圾國家!!!!唔好請呢個垃圾國家既人做工人!!!!

男爵府

7周年華麗國民 好媽媽勳章 醒目開學勳章

黑色旅遊警示取消左未就唔知,但係而家冇旅遊公司組團去囉....

男爵府

好媽媽勳章

希望我地個政府, 國家真係可以做番d野囉, 當初中國領事館官員同菲律賓溝通都拯救唔到人質, 係米兩邊都睇低估左成件事?最後要咁可悲既收埸, 所以我真係好希望今次既研訊可以還各人一個公道, 制裁下呢個垃圾國家, 等佢地唔好以為我地香港人既人命唔值錢同埋尊嚴咁賤, 可以任佢地"魚肉", 唔尊重喇, 一定要嚴懲菲律賓, 唔好咁易放過佢地

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

呢世都唔會去! 一個不知所謂的國家!:;pppp:

禁止訪問

男爵府

一世都唔去呢D甘既國家, 不知所謂, 去左可能返唔到黎, 無謂攞條命玩, 我仲想有明天!
:) :)

首頁

尾頁

跳至