美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問ORBIS既代餐得唔得,
係唔係真係減到肥?
Thanks 各位姊妹!!!

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

我好有恆心日日食o左個半月,減o左接近10 lbs,不過之後開始為食,一個星期食得2-3日,加上新年又食多o左o野,個磅數無跌好耐。

如果你要食,真係要好忍得,因為用o黎代一餐唔係好飽,不過過幾日就適應到。另外兩餐食正常分量,食咩都得,唔好暴食,真係好忍唔到口最多一個星期一次就好喇!

祝成功

原帖由 nana832 於 11-2-24 12:28 發表
想問ORBIS既代餐得唔得,
係唔係真係減到肥?
Thanks 各位姊妹!!!

男爵府

係邊到買?

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

ORBIS 專門店。

你可以上佢o地個website查吓你最方便去o既分店。
我建議你買一個月份量先(大概$600,視乎你揀邊款代餐),試o左自己跟到又減到 lbs先再買。

D sale一定會sell你買幾個月,又話唔攞貨住全都得。我第一次就企硬,試o左ok,第二次再入貨先買多兩個幾月份量。

原帖由 祖兒媽 於 11-2-25 08:56 發表
係邊到買?

男爵府

Thanks.
原帖由 babyislove 於 11-2-25 11:18 發表
ORBIS 專門店。

你可以上佢o地個website查吓你最方便去o既分店。
我建議你買一個月份量先(大概$600,視乎你揀邊款代餐),試o左自己跟到又減到 lbs先再買。

D sale一定會sell你買幾個月,又話唔攞貨住全都得。我第一次就 ...

首頁

尾頁

跳至