自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2018復活節勳章

請問各位知唔知係邊度買迪迪尼門票最平??

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

而家工聯會會員有平呀!大人$210,小童$150,但只限以下6個日子可以去! 不過好多區都買晒,尋晚我先去深水埗個度買了2大2小( total 720),勁抵 ,我到時去到會再upgrade做年票!

12/13 March
16/17 April
7/8 May

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果就到日子,呢幾日去就最抵

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

唔就到都盡量就喇,平咁多

伯爵府

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

你問過樂園可以upgrade做年票丫?

原帖由 hudsonchui 於 11-2-25 13:43 發表
而家工聯會會員有平呀!大人$210,小童$150,但只限以下6個日子可以去! 不過好多區都買晒,尋晚我先去深水埗個度買了2大2小( total 720),勁抵 ,我到時去到會再upgrade做年票!

12/13 March
16/17 April
7/8 May ...

珊瑚宮

原帖由 csnkennis 於 11-2-25 14:05 發表
你問過樂園可以upgrade做年票丫?

我問過,可以呀, 仲會照番$350原價計,即我買大人平日最平$650個隻,我只補番 $650-$ 350=$300就可以成年去玩喇!勁抵

大宅

2018復活節勳章

我打去問過, 大人票已經冇晒

原帖由 hudsonchui 於 11-2-25 14:10 發表

我問過,可以呀, 仲會照番$350原價計,即我買大人平日最平$650個隻,我只補番 $650-$ 350=$300就可以成年去玩喇!勁抵

伯爵府

我尋晚去新蒲崗仲有好多飛,你打去問下啦

原帖由 阿笨與阿占 於 11-2-25 14:27 發表
我打去問過, 大人票已經冇晒

首頁

尾頁

跳至