跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

除左近華都馬路,藥材鋪隔離個間之外, 呢間既老闆超串,好似睇你唔起咁,態度好差....仲有冇邊間靚d既窗簾for小朋友?

男爵府

係咪係蔡章國對面個間金豐呀? 個老闆係女人嚟嫁嘛! 我全屋窗簾都係响佢到做,做得幾好而且布料都多選擇,我有疑問佢仲比好多意見我,我覺得佢哋唔差架。老闆娘講野d語調係cool D,不過傾落ok架! 起碼唔會hard sell。

原帖由 mannc 於 11-3-1 11:56 發表
除左近華都馬路,藥材鋪隔離個間之外, 呢間既老闆超串,好似睇你唔起咁,態度好差....仲有冇邊間靚d既窗簾for小朋友?

男爵府

好媽媽勳章

其實我入過去兩次,第一次係新年前,我諗住睇下有d咩款,睇啱就造,跟住佢態度好差同我講,新年後有d款冇架喇,即係唔洗睇....第二次問下價錢...佢既態度一樣....好差!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都係搵金豐做窗簾, 佢d款都ok, 手工都唔差...如果你唔熟個老闆娘, 你一定會覺得佢好串, 好無禮貌...但係你去多幾次, 問多幾次, 佢應得你...就會Nice好多...有問有答...俾埋意見, 同佢講價都肯計平do架...可能佢對d生客係敢啦..不過佢d價錢算係置樂區平o個一間喇~~

我初時都好似你噤俾佢無禮貌對待...不過你真係去多幾次..就無嘢啦~~

男爵府

好媽媽勳章

佢咁既態度, 我唔會再去, 亦唔會比$佢賺 我真係接受唔 到囉

別墅

彩華花園, 蘭州拉麵過幾個舖位, 獸醫隔離.

大宅

金豐勁貴,我唔會去,做過一次,貴人地勁多,做得又唔係靚

大宅

萬寶商場二樓, 上電梯轉右第一條街, 間舖好細但d布款幾靚, 我車過窗紗$6x/碼已經係靚款.
老細比較nice d...

大宅

我剛剛係呢間整左呀 , 間野叫多多 , 老闆娘態度叫做ok 啦, 我就整左total 3 幅 , 2大一小 , 加了遮光散熱布 , 1千蚊左右 .

原帖由 catmame 於 11-3-9 13:59 發表
萬寶商場二樓, 上電梯轉右第一條街, 間舖好細但d布款幾靚, 我車過窗紗$6x/碼已經係靚款.
老細比較nice d...

大宅

原帖由 akanecolt 於 11-3-11 23:14 發表
我剛剛係呢間整左呀 , 間野叫多多 , 老闆娘態度叫做ok 啦, 我就整左total 3 幅 , 2大一小 , 加了遮光散熱布 , 1千蚊左右 .

係呀, 叫"多多".
老闆會nice d, 新年前我訂左塊紗, 我走左無幾耐佢call番我話唔夠布(因為我係做2幅好大成10碼), 話唔好意思想我返去再選過另一款. 結果我選左款不過貴$10/碼的, 他說照計我舊價.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 catmame 於 11-3-12 18:51 發表

係呀, 叫"多多".
老闆會nice d, 新年前我訂左塊紗, 我走左無幾耐佢call番我話唔夠布(因為我係做2幅好大成10碼), 話唔好意思想我返去再選過另一款. 結果我選左款不過貴$10/碼的, 他說照計我舊價. ...

係咩...我o黎緊又要做窗簾, 等我試吓你介紹呢間"多多"先!! 另外, 想問吓, 佢款式選擇多唔多o架?

大宅

佢都好多款 , 睇你想要厚定薄囉~ 有d 掛係到個有幾個款都好靚架

大宅

原帖由 happymama11 於 11-3-12 22:26 發表

係咩...我o黎緊又要做窗簾, 等我試吓你介紹呢間"多多"先!! 另外, 想問吓, 佢款式選擇多唔多o架?

sorry, 咁遲覆, 佢係好多選擇, 不過間舖好細好細, 你要有心機企喺度慢慢選.

首頁

尾頁

跳至