單親天地

跳至

首頁

尾頁

洋房

複式洋房

我99由我地拍拖就想整散我地,結左婚又唔係同佢住依然興風作浪,要整衰人為止.俾佢攪左十幾年,終於要行到離婚呢步.

洋房

自從生咗過囡之後重衰, 直情想要囡唔要乸咁, 喺我老公和囡囡面前(好技巧地挑是挑非), 弄到我倆夫妻吵架, 正一班奸險小人.

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

感情係你二人的事,問下你老公覺唔覺得99&姑9有問題吖

洋房

原帖由 ada0707 於 11-3-4 13:32 發表
感情係你二人的事,問下你老公覺唔覺得99&姑9有問題吖

我老公話佢地唔鍾意就一定係對你唔好啦,我既唔係佢地親人又唔係朋友, 但我個女就有血緣關係嘅親人, 佢地鍾意我個女當我透明好正常. 好受氣!

dupe :

想問現在你離婚事宜去到那個stage?

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

最緊要你地仲愛對方,不要因為D閑人而分開。

複式洋房

上星期好激氣,離婚申請表我簽左名,再叫我老公簽,未交.呢幾日,覺得我老公唔想離,成日話離婚我點樣點樣應付唔到.但係呢十幾年我真係俾99攪到好累.我老公一對我好d 99就攪到我同老公嘈佢先安樂.已經唔係同99住,99見唔到我個樣聽唔到我把聲,佢都要攪盡腦汁花心思喺我身上.我自問十幾年黎無要99出過錢同幫過我手,我真係唔知佢係咪有病定係佢性格根本係陰險歹毒.

原帖由 2hearts 於 11-3-4 18:54 發表

dupe :

想問現在你離婚事宜去到那個stage? ...

複式洋房

個囡你生,點到佢地搶,咁鐘意自己生個.

原帖由 2hearts 於 11-3-3 18:55 發表
自從生咗過囡之後重衰, 直情想要囡唔要乸咁, 喺我老公和囡囡面前(好技巧地挑是挑非), 弄到我倆夫妻吵架, 正一班姦險小人.

大宅

我以前隻賤9有妄想症咁,成日話我某佢家產,係佢自己以為自己好有錢.跟住我生左個女,62係E 生,但E唔掂我個女,話我唔信佢.佢地倆老都唔鍾意我.加上前夫係裙腳仔,聽阿媽話,最終搞到我同前夫關係好差,我前夫及其家人都只係恨生仔,唔鍾意女.係咁迫我生仔,壓力超大,又話係女要落左佢,生到仔為止,我唔理佢地,反對他們,最終離婚收場.

佢地諗好哂周詳計劃迫我離婚,打發我地兩母女走.我前夫咁冇鳩用,決定同個女離開呢班賤人.冷血動物,依家前夫一年見個女2-3次,我叫佢唔好見,但佢係都要下,根本冇意思,唔比佢見又話告Q我.

洋房

dupe & cikao,

我老公又係啲裙腳仔聽亞媽話信埋呢個小人, 弄到我同老公感情破裂, 老公份人揸實財權(佢睇$大過天)加上我一直自己湊小朋友, 經濟方面會有問題, 家人又幫唔到我, 我好想離婚, 唔知點算好...

想問你地係咪年輕嘅working mami? 我是中年mami 但個女只得四歲, 所以好煩....!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

樓主..

雖然我未有遇過你既情況…我只係覺得如果因為佢既家人而攪到離婚真的有點可惜...畢竟單親路唔易行,何況你有貢細既女兒...盡力再試下跟C6傾傾下,試下找家庭服務中心既社工一起傾下,睇下可唔可以幫到你地,又或者找個你同C6同熟既朋友或親戚一齊坐低傾下...希望你問題可以解決到啦...

原帖由 2hearts 於 11-3-7 06:00 發表
dupe & cikao,

我老公又係啲裙腳仔聽亞媽話信埋呢個小人, 弄到我同老公感情破裂, 老公份人揸實財權(佢睇$大過天)加上我一直自己湊小朋友, 經濟方面會有問題, 家人又幫唔到我, 我好想離婚, 唔知點算好... ...

禁止訪問

大宅

結婚哲學:就是自己一定要接受對方所有缺點

可惜,我前夫做不到,我也受不到佢地全家咁對我同我個女

也要知道單親家庭唔易做

子爵府

個時未離婚前,62當街當行用粗口鬧到喊,當時我仲陀住細b,99知(佢仔)有女人,仲叫我叫我隻眼開隻眼閉,睇諒佢,咁有無人睇諒下我?

民房

我的前夫99話同佢個仔離婚是為錢, 又話我不是她心目中新抱, 講難聽的話目標是趕我走, c6提出離婚, 又唔俾子女生活費...

首頁

尾頁

跳至