自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

原帖由 hudsonchui 於 11-3-2 13:35 發表
我又唔覺佢靚仔喎

x2.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

男爵府

原帖由 imlcc 於 11-3-2 13:49 發表
我覺得佢真係明日之星,真係好耐無見過一個咁有潛質嘅男仔。如果我後生20年,我可以都會封佢做偶像。

Agree.

Good Wor!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我唔覺佢靚仔, 我見到佢想叫佢"馬面"

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 bobonico 於 11-3-2 13:58 發表
我唔覺佢靚仔, 我見到佢想叫佢"馬面"

見佢 會諗起陳欣健呢個人!! (應該無記錯個名掛)

男爵府

佢OK吖! 但唔覺好靚仔, 不過其他條件(高大, 有錢, 有學識, 有才華, )搭夠! 形象健康.

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 pugbb 於 11-3-2 13:41 發表
係咁紛爭既moment,呢個topic夠減壓

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

ok la~

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

陳慧琳勁好命
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 cy101 於 11-3-2 14:04 發表

見佢 會諗起陳欣健呢個人!! (應該無記錯個名掛)

2個都係馬面, 不過個style又唔一樣, 好似唔同種既馬咁 just joking
不喜勿插

男爵府

唐唐後生都差唔多je

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 Laipyerica 於 11-3-2 13:34 發表
(唔該陳冠x死開)

agree

我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

大宅

畀面勳章

我覺得佢同王力宏&陳慧林個細佬好似...... 但佢兩個都吾係大紅大紫......
原帖由 kay4884 於 11-3-2 13:47 發表

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 I/LOVE/3T 於 11-3-2 13:53 發表
唔覺李治廷靚仔,不過都想陳冠希死開。

same same

珊瑚宮

環保接龍勳章

我開頭都覺得佢好高大的, 但有次睇無記訪問, 佢矮黃宗擇半個頭. 原來瘦瘦面長長睇落去會感覺高好多.

原帖由 loklok0104 於 11-3-2 14:06 發表
佢OK吖! 但唔覺好靚仔, 不過其他條件(高大, 有錢, 有學識, 有才華, )搭夠! 形象健康.
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

男爵府

有d似>>>>王力宏......但王力宏靚仔d......佢又係有米有學識之日來架.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 imlcc 於 11-3-2 13:49 發表
我覺得佢真係明日之星,真係好耐無見過一個咁有潛質嘅男仔。如果我後生20年,我可以都會封佢做偶像。

why而家唔封得?
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

吾覺好靚仔,似王力宏,但王力宏靚好多.

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

唔算好靚仔, 本人都係like台灣小天多d! (不喜都唔好插, 謝謝!

首頁
12345...6

尾頁

跳至