興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

祝二少:
生日快樂!
身體健康!
學業進步!
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Good morning!
原帖由 小草 於 11-3-7 09:32 發表
早早~

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唉~~~

多謝草草!:loveliness:
原帖由 小草 於 11-3-7 09:31 發表
我老闆都講執講左好多年,真係有cut人既,但仲捱到而家...

希望3G老公平安過度~

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

直頭係啦
做左咁耐野,人工有咁上下,但職位又唔係高,想轉工, d 後生仔,平又平過你,幹勁又好過你
原帖由 3littlepigs 於 11-3-6 17:56 發表
天下老公一樣黑。。。(中年危機

謝謝!大家0甘話啦!:loveliness:
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 3littlepigs 於 11-3-6 18:02 發表
Happy Birthday to 細細佬!
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

原帖由 小草 於 11-3-7 09:27 發表
補祝娜媽二少))))

水晶宮

原帖由 小草 於 11-3-7 09:32 發表
連小草版主都 ...... 曲奇餅主真係要檢討 o下

水晶宮

原帖由 JENNYSKY 於 11-3-7 10:04 發表
祝二少:
生日快樂!

水晶宮

原帖由 webjen 於 11-3-7 11:09 發表
直頭係啦
做左咁耐野,人工有咁上下,但職位又唔係高,想轉工, d 後生仔,平又平過你,幹勁又好過你
主席公危 o左 好多年 lar ..... 家陣家鄉在望 ..... 倒數中

珍珠宮

有排捱,起碼仲有廿年
原帖由 hehalady 於 11-3-7 11:15 發表
主席公危 o左 好多年 lar ..... 家陣家鄉在望 ..... 倒數中

子爵府

個邊都貴咗好多啦....當然有d仲係好平, 一百萬港幣左右都有一間屋, 不過個度d治安同學校就冇咁好, 我地想揀治安好d學校好d個區就要3百萬一間屋啦...買樓都唔平呀, 買樓7百幾呎都要二百萬架!
原帖由 包包魔怪媽咪 於 11-3-6 22:25 發表
好彩個邊d屋冇香港d樓咁貴

子爵府

早晨呀! 尋晚落大雨, 今朝就好好天!!!!! 好想去玩呀!

水晶宮

可能渡過沒有上網的日子 ......

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3737592&extra=page%3D1&frombbs=1

水晶宮

原帖由 pinkyhsy 於 11-3-7 11:29 發表
早晨呀! 尋晚落大雨, 今朝就好好天!!!!! 好想去玩呀!
迪迪尼

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有好多人話cut form一出就唔同架喇~:lol
張form有無冧巴呀﹖無就比張我丫~:lol :lol
原帖由 hehalady 於 11-3-7 11:51 發表
可能渡過沒有上網的日子 ......

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3737592&extra=page%3D1&frombbs=1

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

即係叫佢落公園玩~
原帖由 hehalady 於 11-3-7 11:52 發表
迪迪尼

水晶宮

原帖由 小草 於 11-3-7 11:59 發表
有好多人話cut form一出就唔同架喇~:lol
張form有無冧巴呀﹖無就比張我丫~:lol :lol
無 gar wor .... 依家要出街,等我落門市取比你。

版主

祝你馬到功成~
原帖由 hehalady 於 11-3-7 12:13 發表
無 gar wor .... 依家要出街,等我落門市取比你。

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都好想去玩呀))))
等亞仔佢地考完今個星期既試,真係要出去走走透下氣
原帖由 pinkyhsy 於 11-3-7 11:29 發表
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

首頁

尾頁

跳至