跳至

首頁

尾頁

大宅

bb日間瞓攪,有無開冷氣機呢?

hi, 各位媽咪:

你地bb日間瞓攪,有無開冷氣機呢?之從夏天開始,bb房間部冷氣機差不多長開,對住風扇吹又唔好,總之電費就勁啦.

大宅

睛靈勳章

Re: bb日間

[quote]
豬仔媽媽 寫道:
hi, 各位媽咪:

你地bb日間
然開朗輕舟渡,雨甘露豐碩途。

別墅

我日頭都有開架, 因為阿B爬來爬去成身汗, 佢飲奶亦都會出好多汗, 唔開唔得, 前一排試過唔開, 淨開風扇, 結果佢成身出晒熱痱, 所以貴都無計. 啱啱收到電費單,係平時既double呀. :-( :-( :-(

大宅

版主

我都有開.唔開好難頂.
食奶又熱.抱住佢又熱.
佢扭計喊仲熱.
Ah-Goo-Chu 寫道:
我日頭都有開架, 因為阿B爬來爬去成身汗, 佢飲奶亦都會出好多汗, 唔開唔得, 前一排試過唔開, 淨開風扇, 結果佢成身出晒熱痱, 所以貴都無計. 啱啱收到電費單,係平時既double呀. :-( :-( :-(

大宅

Re: bb日間瞓攪,有無開冷氣機呢?

有開, 總知有亞b的地方就有開冷氣, 因為佢有濕疹唔熱得, 如過唔係濕熱就會嚴重d. 另外佢似老豆好怕熱.
Happy

大宅

me too, 99 有開, 總知有亞b的地方就有開冷氣
另外佢似老豆 & me 好怕熱....

cltm 寫道:
有開, 總知有亞b的地方就有開冷氣, 因為佢有濕疹唔熱得, 如過唔係濕熱就會嚴重d. 另外佢似老豆好怕熱.
太陽高照出抽中, 一鳴驚人萬雲從。 太極貴人天官賜, 乙兒樂透風中馳。 多謝Joycelyn 送給太一及太乙的詩

大宅

[quote]
yoko(蕃薯媽媽) 寫道:
食奶又熱.抱住佢又熱.
佢扭計喊仲熱. [quote]

yoko(蕃薯媽媽):

完全同意, 一早飲奶, 已經飲到頭髮都濕, 所以中午沖完涼都要開冷氣.

大宅

睛靈勳章

dear all,
i will let him hold the bottle on the bed, i think it's better la.

伯爵府

我都有開冷氣俾卓然,電費真係好甘呢,不過冇計,依家hongkong d天氣熱左咁多~~

大宅

豬仔媽媽:

我日間都有開冷氣比 bb 的, 佢好怕熱的, d 汗 又會搞到件衫濕晒.

Joycelyn

大宅

有ga............佢好怕熱ga,你唔開比佢,佢就唔訓,發脾氣,要你開佢先訓,日又開夜又開,我電費都好"金",冇計la........... :-(
~I Love U~

大宅

真係好金...今期過千蚊電費~~
[quote]
Little_Lum_Lum 寫道:
[quote]
豬仔媽媽 寫道:
hi, 各位媽咪:

你地bb日間

男爵府

hello all,

我都有開呀 ... 唔開..著住件背心都出汗呀 ...見佢係面額兩面滴汗就唔忍心lu...

電費係貴...
都無計...好過佢憫到喊..唔瞓呀

不過我怕佢係 冷氣地方慣咗..一出街就鼻敏感呀 ... 所以我早上都會停1停.... 希望比佢適應吓 lor

我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

大宅

係屋企24小時都開, 上車又係冷氣, 去到商場又有冷氣, 於是尋日同爸爸and bb 去公園行下, 點知俾蚊開大餐, 依家阿b腫到好似x頭咁.

子爵府

Me too my BB also same

別墅

我淨係向佢sleep個陣開,佢出廳玩我就開window,比佢吸下新鮮空氣o麻

大宅

睛靈勳章

開得多會鼻敏感呀?

大宅

醫生話若果開26度或以上, 對鼻敏感既bb係無問題架.

尋日收到電費單, 嘩....成2仟銀, 好貴呀 !

大宅

薳然媽媽,我諗電費會同你差不多.

如果唔開冷氣瞓攪,我個囡個頭仔好快會濕淋淋.

首頁

尾頁

跳至