時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

自從財爺話派 $6000後, 身邊有好多人都話反對非永久居民or 新遷民都有份(本人都非常反對 ) 但又有邊個夠胆為我哋呢D反對聲音去出面反呢班 “ 吸血鬼” 簡直邊個去就死邊個

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

有人出來撐的話,我一家都會去,MASK都唔會帶...

翡翠宮

3月6我要帶隻狗b去領養日搵住好人家

去唔到~

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

I won't walk, but I sent an email to ceo and John Tsang. Let's start person one email: People power wins!!!

[email protected],
[email protected]

珍珠宮

畀面勳章

去!!!!!!

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 Jasmine-4711 於 11-3-4 14:01 發表
I won't walk, but I sent an email to ceo and John Tsang. Let's start person one email: People power wins!!!

SEND左

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 Jasmine-4711 於 11-3-4 14:01 發表

建議一人一信提出反對意見。

男爵府

有人搞既話就會去

公爵府

講真吖,
反對既聲音係好多,
但因為D區議員,立法局議員,全部都唔會講我地反對新移民拎$6000既事實出黎架
因為佢唔大部份都係成日幫呢班人做野,

我星期日冇事做,都唔會經過遊行路線,
費是比人誤會我支持呢班懶蟲,
有雙糧,又生咁多小朋友,
我地呢D有野做又唔敢多生一件,
雖然,我未有小朋友
原帖由 yw1219 於 11-3-4 12:48 發表
自從財爺話派 $6000後, 身邊有好多人都話反對非永久居民or 新遷民都有份(本人都非常反對 ) 但又有邊個夠胆為我哋呢D反對聲音去出面反呢班 “ 吸血鬼” 簡直邊個去就死邊個 ...

公爵府

就算攪都唔好係6/3呀
費是比人當埋係支持佢地爭取呀
原帖由 Momoko8 於 11-3-4 14:11 發表
有人搞既話就會去

男爵府

醒目開學勳章

yahoo討論區都有人反新移民遊行
:-P  :-P  :-P

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 candy32 於 11-3-4 14:25 發表
yahoo討論區都有人反新移民遊行

i will go if really have

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

冇人幫咪自己搞了,呢度都有唔少人反對,我想中途都會有唔少人加入,有不滿唔企出來得把口,有鬼用咪。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 kwan1981 於 11-3-4 14:44 發表
冇人幫咪自己搞了,呢度都有唔少人反對,我想中途都會有唔少人加入,有不滿唔企出來得把口,有鬼用咪。

agree!!!! 根本無一個政黨有吉屎反新來港人士,佢哋要效佢哋攞票,唔好以為話自己代表中產既公文袋就真係代表中產,其實佢哋成日都幫新移民攞福利:;pppp:

複式洋房

有的話, 我一定行出黎!!!!

有的話, 我一定行出黎!!!!忍無可忍!!!

公爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 WINNIEYIP 於 11-3-4 14:17 發表
就算攪都唔好係6/3呀
費是比人當埋係支持佢地爭取呀

係囉,唔好比人抽水呀!mouth:

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有冇人會做搞手呀, 如果6/3唔行, 咪13/3行lor

大宅

我哋大家都係等緊呢個""出面
呢個""要面皮厚, 因為一出嚟講嘢一定比班虛偽又出位既政黨鬧嗅或者揾蕉理死
分分鐘比"蝗蟲"咬死, 毫無人身安全, 死緊

侯爵府

會唔會派左比未夠7年既人,同埋18歲以下既人之後,又話要派埋比個d內地港人子女/非婚生子女.如果唔係又唔公平呀.

首頁

尾頁

跳至