跳至

首頁

尾頁

大宅

淨係揾到有間係新翠,好唔好?我個B未滿月,幾大先入會好D?依家申啨要幾時先有位?
沙田區仲有冇其他育嬰院?
唔該

大宅

原帖由 porktao 於 11-3-6 20:15 發表
淨係揾到有間係新翠,好唔好?我個B未滿月,幾大先入會好D?依家申啨要幾時先有位?
唔該

係呀, 沙田區得呢一間咋;
我囡囡返緊, 由3個幾月到依家15個幾月la, 我就覺得幾好, 不過好似好full, 我老公話好似要wait 到9月, 不如你打電話問吓先, 就算冇位, 都要交form 先有得wait 嫁, 你仲可以問埋, 可以參觀一吓

別墅

係呀, 沙田區得一間, 我嗰時都排咗2個半月至有位, 結果女女4個月左右大正式入學, 而家已經眨眼10個月大了, 充佢好鍾意返去, 一踏入門口已經笑晒....我地都好開心, 識到好多其他家長, 大家都十分友善...

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

原帖由 porktao 於 11-3-6 20:15 發表
唔該

妳個B係2月B..?
我個女都係2月大B,我有左排定,生左又即日通知嬰院
3月返了學喇~
相信無位了,我3月尾返工,我都好急要入,
唔係無人湊...
沙田得一間嬰園咋

大宅

唔該晒

大宅

hello!我阿囡都係由6個月開始入呢間育嬰園架,佢讀到兩歲就轉幼兒園,園園d老師好好人架,阿囡返園返得好開心架,但真係好full囉,一定要排隊入去,另外,我仲有園個書包架,如果你地要,可以送俾你地bb用,因為入園要買書包架,但其實又唔會用,所以好新呀!

首頁

尾頁

跳至