自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我4月3日到期,今日我自己打上1000問,
佢比我8m $190簽24個 免4個月 送1000惠康coupon 送441 442 但我要多加139137 就要比多75元 唔知 底唔底呢?
計法如下:190 x 20 - 1000 /24 =116.66
116.66+75 =191.66
各位姊妹 請問ok 嗎?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

比張 cut form 就唔洗加台架啦,因我幢大厦有 HKBN $110咋!

珊瑚宮

剛問過人,100mb,$109一個月,簽24個月,仲包?個now台.
係連埋送超市coupon平均計出來.
玩具萬歲!

珊瑚宮

什麼叫做HKBN?

玩具萬歲!

別墅

睛靈勳章

我都係網上行,
$156/100mb 送441 442台
$500惠康,同hp彩色打印機。
+$18有室內無限wifi。有iphone一流。

佢到時到侯就會有人打電話黎話咩續約優惠比你架啦,
第一次打黎,聽完唔好要住,
到第二個客戶服務打比你既時候,d優惠又會唔同。
到時再問佢送多個電影台比你,佢都制。
不過你都要自己比較一下d優惠。

DonaldDuck  請問是公屋Plan?  發表於 11-10-20 12:21

珊瑚宮

原帖由 baby1123 於 8/3/2011 00:31 發表
我都係網上行,

你問定佢拎cut from。自己打去續約冇咁好。

第一次打黎,聽完唔好要 ...
如家中無notebook,咁,wifi咪無用?
個hp打印
機是否只是打印,可否fax,scan?值幾錢左右?

另$156是計埋所有野除清計定未計?
玩具萬歲!

伯爵府

If there is no HKBN in my building, shall I benefit from the contract of PCCW broadband? I do not have contract now, I pay $162 to netvigator each month, no 'now' channel.

Sallyb1a  我都無約, 無NOW, 仲比緊$174/月... 超貴...  發表於 11-4-7 17:58

子爵府

我係網上行, $99/8M

大宅

我都到左期,不過我係村屋,佢offer 如下:

$228/8m 簽24個月
送$650惠康coupon
送137, 139, 441 & 442 四個台

咁我係咪要填cut form 先呢?

複式洋房

我原本用開$110, 8M, 公屋住戶, 後來佢寄信嚟話加$18/月, 24個月約, 升級去30M, 咁抵唔抵呢?

大宅

畀面勳章

原帖由 kenneth310 於 11-3-8 11:09 發表
我原本用開$110, 8M, 公屋住戶, 後來佢寄信嚟話加$18/月, 24個月約, 升級去30M, 咁抵唔抵呢?

不要理他, 因過多一陣會免費升你去100m, 如果裝不到都會升去30m

男爵府

畀面勳章

原帖由 dpeddiec 於 11-3-8 14:19 發表

不要理他, 因過多一陣會免費升你去100m, 如果裝不到都會升去30m

嘩...而家可以去到 100m......呀...我果時傾約都係 offer 到 30m 咋...............

複式洋房

原帖由 dpeddiec 於 11-3-8 14:19 發表

吓!!! 我簽咗24個月呀, 佢話而家我嗰區100M未有覆蓋...

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wa~
e+咁平ge
我用梗189/m ,8m,139+117
好貴啊~~

大宅

嘩,你個plan好好呀,打印機同室內無線wtfi都係我想要既,請問您住私樓定公屋? 我聽人講d offer 係會有分別. 剛剛先有個sales打來話 $238/100mb 送給$350超市卷.應該唔so 喎,等我睇定D先.

原帖由 baby1123 於 11-3-8 00:31 發表
我都係網上行,

你問定佢拎cut from。自己打去續約冇咁好。

第一次打黎,聽完唔好要 ...
Bonnie

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

hong kong broadband

原帖由 fitfish 於 11-3-7 23:17 發表
什麼叫做HKBN?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

$118 好似係8m(唔係好記得)

大宅

睇完你哋d條件, 我就真係好唔開心! 我住村屋,一向係佢哋用戶, 我打返上去問有咩優惠:
8m/$199
$38 now 寬頻睇兩個收費台
同埋有幾樣嘢送, 但係最令我唔開心係咩coupon都無!
重要一轉咗合約, 即刻上唔到網! 啱啱先同我搞返好!
我已經打返上去同問佢哋點解我無coupon!
佢哋話因為地區唔同...................我一定會追佢哋到底!

珊瑚宮

原帖由 yeemelody 於 9/3/2011 17:32 發表
hong kong broadband
是否香港寬頻=HKBN?
玩具萬歲!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我都係用網上行,$110/月,8m,我要到11月先滿約,但我唔想續約,x續用,會唔會都係收$110定係收其他比較高既月費呢??

首頁

尾頁

跳至