自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

續約想平,,,一定要fax張cut form先有用o架,,,就算而家俾左offer你,到再收到你張cut form時,會有更多offer~~
我都唔明點解多此一舉,次次想簡單續約都係貴左,真係要cut時,乜都肯俾你囉,,,間間公司如是~~~~

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

私樓同公屋唔同價錢的,佢地話公屋政府有補貼,好奇怪的理由?總之私樓/居屋都係要貴d,唉!!
---生命無價,請支持領養---

大宅

回覆 1# meko~ 的文章

請問各位姊妹仲有無介紹或要點先至抵呢?

珊瑚宮

100mb, $109, 24月約,送now?唔知幾多個台.(最近消息)

玩具萬歲!

男爵府

貢獻勳章

我交左cut from,有個人打來比扣左惠康三百,平均$145/8M,無now送,我唔要話貴,佢就話幫我安排收機,咁係咪唔比再比電話我再減價?

有無人可以解答下>>?

伯爵府

請問你100M係未光纖?

原帖由 baby1123 於 11-3-8 00:31 發表
我都係網上行,
$156/100mb 送441 442台
$500惠康,同hp彩色打印機。
+$18有室內無限wifi。有iphone一流。

你問定佢拎cut from。自己打去續約冇咁好。

佢到時到侯就會有人打電話黎話咩續約優惠比你架啦,
第一次打黎,聽完唔好要 ...

大宅

原帖由 花仔媽咪 於 11-3-16 15:41 發表
我交左cut from,有個人打來比扣左惠康三百,平均$145/8M,無now送,我唔要話貴,佢就話幫我安排收機,咁係咪唔比再比電話我再減價?

有無人可以解答下>>? ...

我剛續了約,$190/8m, free 4個月+ $500 coupon, 平均$137/8M,無now送, Now 台另外俾錢~

伯爵府

我都係昨日問價, 同你個 offer 一模一樣.
我呢度 Netvigator 係得 8M. 我會去睇下有無 HKBN先決定是否續約.

原帖由 Yoo 於 11-3-22 10:33 發表

我剛續了約,$190/8m, free 4個月+ $500 coupon, 平均$137/8M,無now送, Now 台另外俾錢~

大宅

原帖由 Chamo 於 11-3-22 11:58 發表
我都係昨日問價, 同你個 offer 一模一樣.
我呢度 Netvigator 係得 8M. 我會去睇下有無 HKBN先決定是否續約.

我住村屋架,無HKBN,所以會貴D,我知我地有smartone, 但因為村屋,我怕打風落雨後D線有問題時, smartone 支援無咁快(因上年試過,PCCW好快黎搞掂),所以都要同PCCW續約~

大宅

我住村屋, 我交左cut from,有個人打來比$190/8m, free 4個月,
平均$125/8M, 送$800 wellcome coupon, 室內無限wifi,
+$18 (now441, 442, 139)

Sallyb1a  呢個都好平喎, 請問你邊區呀? 我用左超過10年啦, 其實近呢3年都好少上網, 公司都用到飽, 唔想再駛無謂錢.  發表於 11-4-7 18:02
babywoman  我地之前一直用,但冇約嘅.
之前係175元/元,這兩天又係簽左,同你嘅一樣.都唔知係唔係最抵?  發表於 11-3-29 20:43

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

有無爸爸媽媽C兄C姐爆料

網上行 新客 8M +now tv how much

大宅

回覆 kam057 的帖子

無辦法啦,村屋好多都無其他網絡覆蓋,侷住要用網上行。

禁止訪問

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

onne 發表於 11-3-30 23:48
我打去問100MB光纖 $165 24個月,送now台(新客)
當我水魚!

小心中計 街sales 都無甘貴啦

男爵府

回覆 baby1123 的帖子

我係私人樓,已比CUT FORM,PCCW第二次打嚟,都係OFFER $190 x 20 (free咗4個月) = $3800 - $1000 (惠康COUPON) = $2800 再除番24個月,即係116 一個月.佢只係比8M, 唔肯OFFER 100M,又唔肯送NOW台.

我話人地OFFER好好多,佢又要我比人地個A/C佢CHECK.我話唔續,佢依家安排收機,點算?

有無人傾到好PACKAGE,可以比個CODE我同PCCW講番,因為老公個EMAIL一定要用番佢.千萬個唔該!

男爵府

回覆 cutekiddy 的帖子

有無人可以比到SALES電話我呀.如果真係比人CUT,老公實鬧我,因為好多嘢同個EMAIL LINK住.

男爵府

我本身用開有線,想轉 有咩介紹比我呀?
上網 + 電話線 + tv 應該幾錢 join 邊間好呀?

侯爵府

醒目開學勳章

我剛續左158簽2年送650超市卷~~``免5個月

珊瑚宮

cutekiddy:我都網上行填了cut form,佢打了約6次來,last講來講去都係平均價2年約.....8M/$11x......30M/$16x,乜都無得送.

死人pccw爆陰毒,我大厦(私樓)pccw巳裝好光簽,隨時有光簽用.
個衰野仲猛迫人簽8M,30M.正衰野.衰公司.
玩具萬歲!

男爵府

回覆 fitfish 的帖子

咁佢第幾次話收機呀?我依家都唔知點,焗簽條氣又唔順,唔簽老公又話唔方便.

首頁

尾頁

跳至