自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

佢果段支持蝗蟲言論,話區區$6000香港就比人搞分化,仲開口叫政府派埋比新移民,呢D言行同爛仔黨同出一清徹

唔該你做節目唔好有政治立場! 我要聽風煙節目會轉台,唔洗聽你狗up!!!!

子爵府

而家仲講緊

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

仲以為自己好啱! C浩就住佢嚟講佢仲堅持!:;pppp: :;pppp:

侯爵府

我响隔離都開咗forum,我都認為曾生咁講有問題。
曾生吾該分清楚,係好多新移民真係立心黎HK攞着數。但幾十年前嘅移民係辛辛苦苦努力工作賺番黎,以前無咁多福利.............吾該用你慧眼睇清楚

大宅

我中意C浩

大宅

曾生....out

複式洋房

呢位曾生係逢政府都反. 搏出位o麻..

子爵府

聽到把幾火,叫佢收聲!

大宅

好媽媽勳章

呀曾生 (幾個都係 !), 個腦裝屎 ! (唔好意思粗魯左 !)

原帖由 alicemic 於 11-3-9 10:53 發表
佢果段支持蝗蟲言論,話區區$6000香港就比人搞分化,仲開口叫政府派埋比新移民,呢D言行同爛仔黨同出一清徹

唔該你做節目唔好有政治立場! 我要聽風煙節目會轉台,唔洗聽你狗up!!!! ...

大宅

本來都聽緊.. 但聽完曾志豪既論點唔想聽了

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我今朝聽周融, 話"N曾"都要落台, 我諗要包括埋佢~

我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

大宅

agree

大宅

我無聽節目....但我絕對唔讚成你LEE D BIG 6落嚟香港攞着數....我納稅唔係比你地.....點解要分比你地???....我好唔順...仲有你供獻咗咩比香港????....點解你有得分....???.....big 6你無資格........

侯爵府

呢D就叫做慷他人之慨, 都係駛政府$啫. 既然只係區區$6,000, 講得咁豪氣, 不如叫D新移民去問佢自己攞.

大宅

我同意村長講做工都有試用3個月.班移民都應知要住滿七年先成為永久居民.才可享福利.
不過班人已有很多福利,而香港人無.
曾志豪個番說話令我好反感.叫政府派6000給個班皇蟲.
以後唔聽風X快活人~

翡翠宮

原帖由 Joshua_BB 於 11-3-9 11:20 發表
呢D就叫做慷他人之慨, 都係駛政府$啫. 既然只係區區$6,000, 講得咁豪氣, 不如叫D新移民去問佢自己攞.

無錯,佢仲代表C浩同花田叫佢哋捐埋6000蚊出嚟,仲話C浩可以捐多幾倍,跟住先問花田贊唔贊成! 你都無問過人,憑乜代表人係度講野呀!

所以我話佢似爛仔黨,成日話佢代表會香港人向政府爭取乜乜物物,一樣咁無賴!:;pppp: :;pppp:

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 join2004 於 11-3-9 11:28 發表
我同意村長講做工都有試用3個月.班移民都應知要住滿七年先成為永久居民.才可享福利.
不過班人已有很多福利,而香港人無.
曾志豪個番說話令我好反感.叫政府派6000給個班皇蟲.
以後唔聽風X快活人~ ...

我好同意,一來香港就有得分,有冇搞錯!

翡翠宮

好媽媽勳章

對曾志豪 好失望...........

侯爵府

曾生~不嬲都唔鍾意佢, 對佢反感! 咸濕仔一名.

梁生~雖然幾好笑, 但有意無意成日哂命,哂好多JOB做緊, 哂有$ 同暗示自己成日做善事,買口乖,傅客户(搵佢做嘢), 偽人一名.(PS. 作家? 唔覺 )

貴小姐~有時問D問題幾白痴, 成日叉開話題九丈遠.

首頁

尾頁

跳至