懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

本身囡囡唔洗拎簽証,,係我學生簽証7月到期,,但我8月預產期,所以想係4月返HK轉陪讀簽証,但無奈老公4月有考試,又怕佢搞唔掂個女,,唯有帶埋個女返,所以3月頭幫佢係UK辦特區護照,但最快要4月頭先有得拎,簽証我搵左律師搞,,佢都話最快都要個幾星期,,

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

原帖由 KARY_ALIEN_BU 於 11-3-16 09:18 發表
本身囡囡唔洗拎簽証,,係我學生簽証7月到期,,但我8月預產期,所以想係4月返HK轉陪讀簽証,但無奈老公4月有考試,又怕佢搞唔掂個女,,唯有帶埋個女返,所以3月頭幫佢係UK辦特區護照,但最快要4月頭先有得拎,簽証我搵左律師搞 ...

唔係太明, 即係你個女拎左特區護照, 你返去只係去續你學生簽證同埋拎特區護照? 你有冇問過香港入境處等官方機構, 有冇其他辦法可以續到簽證?

你等你老公考完試至返去香港得唔得? 我諗冇話佢搞唔掂你個女既, 只可能係佢湊女方式同你唔同o者, 最終都應該得既.

你最後坐番cx, 始終係亞洲航空公司, d 服務會貼心d.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

唔係好明...陪讀VISA唔可以係UK拎咩?

同埋邊個會幫你坐月,可唔可叫佢陪你返香港/係香港返UK...

如果真係返唔到UK,會唔會考慮係HK生BB?
原帖由 KARY_ALIEN_BU 於 11-3-16 01:18 發表
本身囡囡唔洗拎簽証,,係我學生簽証7月到期,,但我8月預產期,所以想係4月返HK轉陪讀簽証,但無奈老公4月有考試,又怕佢搞唔掂個女,,唯有帶埋個女返,所以3月頭幫佢係UK辦特區護照,但最快要4月頭先有得拎,簽証我搵左律師搞 ...

首頁

尾頁

跳至