跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人用六個月大nuk的奶樽上面的奶咀?

hi,各位媽咪:

我剛剛換咗六個月大nuk的奶樽上面的奶咀,但發覺亞b飲奶總慢過之前用0-6months個隻奶咀,都唔知點解?係米要再整大d個hole呢?你地有無幫bb換六個月大的奶咀呢?

別墅

Re: 請問有無人用六個月大nuk的奶樽上面的奶咀?

豬仔媽媽,

乜NUK可以單買奶咀?? 我係度諗,其實要唔要幫阿女換呢? 如果要的話,我就會去bb展度睇下。
2005年2月1日於瑪麗醫院出生

大宅

pigulu:

有得買, 兩個一pack, about$23, 你地有無諗過整大d個hole呢?

pigulu 寫道:
豬仔媽媽,

乜NUK可以單買奶咀?? 我係度諗,其實要唔要幫阿女換呢? 如果要的話,我就會去bb展度睇下。

複式洋房

您試下買飲果汁那種咀(0-6個月同6個月以上都有),個孔是個交叉,芷晴唔駛五分鐘就飲曬樽6安奶.

[img align=left]http://i7.photobucket.com/albums/y263/Momokoho/B2.jpg[/img]

大宅

annieho66:

我買0-6個月定係買6個月以上的奶咀呢?

annieho66 寫道:
您試下買飲果汁那種咀(0-6個月同6個月以上都有),個孔是個交叉,芷晴唔駛五分鐘就飲曬樽6安奶.

大宅

pigulu:

你囡囡六個月大, 祝你囡囡怏高長大, 身體健康.

quote]
pigulu 寫道:
豬仔媽媽,

乜NUK可以單買奶咀?? 我係度諗,其實要唔要幫阿女換呢? 如果要的話,我就會去bb展度睇下。[/quote]

大宅

豬仔媽媽 & pigulu,

大約5個月時已換左6個月大咀, 個時係見d咀用左一排想換個d新, 個sales叫我地試下用大咀, 話細咀佢可能咬唔到(之前食開細咀中窿), 但冇轉大窿, 因為試過比大窿bb食, 佢喊唔食.

複式洋房

豬仔媽媽
兩個stage既奶咀都有飲果汁架,不過小心D 奶真係流得幾快架!

annieho66
[img align=left]http://i7.photobucket.com/albums/y263/Momokoho/B2.jpg[/img]

別墅

icic....

因為有些人話d奶樽同奶咀用左咁耐係要換的喎,就算佢地未爛,但其實d膠已經有問題所以一定要換,但我又唔知係咪真係咁。

細露 寫道:

大約5個月時已換左6個月大咀, 個時係見d咀用左一排想換個d新, 個sales叫我地試下用大咀, 話細咀佢可能咬唔到(之前食開細咀中窿), 但冇轉大窿, 因為試過比大窿bb食, 佢喊唔食.
2005年2月1日於瑪麗醫院出生

大宅

係呀,e個問題我都想知.

pigulu 寫道:
icic....

因為有些人話d奶樽同奶咀用左咁耐係要換的喎,就算佢地未爛,但其實d膠已經有問題所以一定要換,但我又唔知係咪真係咁。

[quote]
細露 寫道:

[/quote]

首頁

尾頁

跳至