在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如果辭左工, 你地在 tradelink 所報關的 usb 是自己 攞走 ( 向 tradlink 申請 終止 ) 待公司下一手再申請, 還是留給下一手用, 直至 expairy date 後, 做 shipping 個人再申請呢 ?
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

大宅

我公司有個同事走時, 我地都叫佢拎埋走, 一定唔可以比下手, 因為係個人CERT, 如果下手用, 點知會不會做錯什麼... 到時推在你身上!, 再者, 公司應該有責任幫新人再申請一個USER和DELETE 你個個USER的.

原帖由 HPChingchingma 於 11-3-12 17:57 發表
如果辭左工, 你地在 tradelink 所報關的 usb 是自己 攞走 ( 向 tradlink 申請 終止 ) 待公司下一手再申請, 還是留給下一手用, 直至 expairy date 後, 做 shipping 個人再申請呢 ? ...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 HPChingchingma 於 11-3-12 17:57 發表
如果辭左工, 你地在 tradelink 所報關的 usb 是自己 攞走 ( 向 tradlink 申請 終止 ) 待公司下一手再申請, 還是留給下一手用, 直至 expairy date 後, 做 shipping 個人再申請呢 ? ...

我地係用 boss 's name apply.
人不犯我, 我不犯人.

大宅

如果係公司比錢, 應該冇得攞走, 如果有, 我會攞埋lor.

首頁

尾頁

跳至