自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

出完街,除左洗手,換拖鞋,我還會沖涼換衫,才會上自己的床,否則我覺得整到張床很dirty,但我有D朋友覺得我誇張

男爵府

我都有咁做,成日覺得去完街,坐過車,啲衣服會好dirty.就算唔沖涼,我要要換了衣服先會。
原帖由 man4good 於 11-3-14 12:05 發表
出完街,除左洗手,換拖鞋,我還會沖涼換衫,才會上自己的床,否則我覺得整到張床很dirty,但我有D朋友覺得我誇張

水晶宮

會,返屋企第一件事就系洗手換屋企衫
少奶奶的身份,丫頭的命...

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

吾一定沖涼,但一定會換衫先!

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

無,但會在洗過手&換過衫後才去攤抖一下!

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我出完街番屋企第1時間就係沖涼換過晒d衫
我仔亦係咁
至於我老公.............
鬧多幾次咪去做囉
佢成日話我痴鬼線ga啦

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

會洗手換衫.

珊瑚宮

環保接龍勳章

沖左涼我唔會出街架....咁出完街正常都會沖涼....我一向都係咁

原帖由 man4good 於 11-3-14 12:05 發表
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

伯爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

我未必會沖涼, 但一定要洗手, 洗腳(著拖鞋出街), 換衫; 我D小朋友都有O甘做, 我係唔俾佢地未做好以上O既野就走上床.....我老公都會話我好煩, 但我話無辦法, 唔係你自己一個人住...

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子王國15週年勳章

出完街 一定要沖完涼洗完頭先可以返上床
總覺得出過街 成個人都好dirty

首頁

尾頁

跳至